Προγνωστικά Ελλήνων Tipsters Ποιότητα άρθρωνΣτο Στοίχημα Online πρωταρχικό ρόλο παίζει η ποιότητα των άρθρων κι έπειτα η επιτυχία στα προγνωστικά των tipsters. Θεωρείται πολύ καλύτερο ένα άρθρο προγνωστικών με σωστό συντακτικό, ορθογραφία και περιεχόμενο παρά ένα κακογραμμένο ακόμα κι αν έχει 100% επιτυχία στα προγνωστικά ο εν λόγω tipster. Ο σκοπός των προγνωστικών στο στοίχημα είναι σίγουρα το κέρδος, αλλά η σωστά διατυπωμένη επιχειρηματολογία του “ειδικού” αρθρογράφου είναι ικανή να πείσει όταν τα προγνωστικά του είναι από τα χειρότερα. Για αυτό κι αναζητούμε ανθρώπους με σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας, παρά τους καλύτερους tipsters. Αν τώρα μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο, τόσο το καλύτερο για το blog!

Η αναζήτηση tipsters για το blog εδώ στο Στοίχημα Online έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν και δε θα πάψει, καθώς συνεχώς εμφανίζονται νέοι άνθρωποι που έχουν να μοιραστούν νέες ιδέες και προγνωστικά. Ο καθένας ακολουθεί το δικό του σύστημα στοιχήματος που τον προμηθεύει με τα απαραίτητα προγνωστικά. Η επιθυμία του παίκτη να μοιραστεί τα προγνωστικά του στο διαδίκτυο, τον καθιστά αυτομάτως ως έναν ακόμα Έλληνα tipster και δυστυχώς ή ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ειδικοί για κάθε είδους δουλειά. Το κριτήριο όμως επιλογής ενός tipster στο blog δεν είναι το ποσοστό επιτυχίας των προγνωστικών του στο στοίχημα, αλλά κυρίως η ποιότητα των άρθρων του.

Μια απλή αναζήτηση με τη βοήθεια του Google και θα διαπιστώσετε αν τα παραπάνω έχουν βάση. Πριν επικοινωνήσουμε με κάποιον παίκτη στοιχήματος που μοιράζεται τα προγνωστικά του είτε μέσω στοιχηματικών sites, είτε μέσω του προσωπικού του blog, ελέγχουμε τα ήδη υπάρχοντα άρθρα του. Οι περισσότεροι Έλληνες bloggers που ασχολούνται με το στοίχημα, δίνουν τα προγνωστικά τους χωρίς αιτιολόγηση, χωρίς κάποια ανάλυση και μερικές φορές λειψά. Για παράδειγμα δεν υφίσταται προγνωστικό χωρίς την απαιτούμενη απόδοση που πρέπει να στοιχηματιστεί. Η προτίμησή μας στο φαβορί του επόμενου αγώνα δε λέει τίποτα χωρίς να περιλάβουμε την απόδοση του στοιχήματός του. Διότι είναι διαφορετικό να στοιχηματίσουμε με απόδοση 2.00, και διαφορετικό με απόδοση 1.70.

Από την άλλη τα περισσότερα προγνωστικά που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο δεν έχουν καν μια εισαγωγική παράγραφο και τα προγνωστικά εμφανίζονται σαν λίστα. Διάβασε, παίξε, πληρώσου παραφράζοντας  μια παλιά διαφήμιση του ΟΠΑΠ. Όμως δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να διαβάσει κανείς! Παίξτε τον τάδε αγώνα άσσο και θα με θυμηθείτε, εκείνη η ομάδα δε χάνει με τίποτα – οπότε πρέπει να στοιχηματίσουμε όλη μας την περιουσία – κι άλλα ανάλογα σχόλια συντροφεύουν τα προγνωστικά τόσο άγνωστων όσο και περισσότερο γνωστών tipsters. Είναι κρίμα που καλοί παίκτες του στοιχήματος δεν ακούγονται εξαιτίας της κακής ποιότητας των προγνωστικών τους από άποψη σύνταξης των κειμένων.

Προγνωστικά Ελλήνων Tipsters Ποιότητα άρθρωνΥπάρχουν λοιπόν κάποιοι κανόνες στη σύνταξη ενός άρθρου στο Στοίχημα Online και η κατηγορία των προγνωστικών δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν κι εσείς θέλετε να συμμετέχετε στο blog και να μοιραστείτε τα προγνωστικά σας, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τις οδηγίες για να [intlink id=”973″ type=”page”]γράψετε μαζί μας[/intlink]. Η επιλογή όμως των tipsters γίνεται με κύριο γνώμονα τη σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας, κι όχι την επιτυχία των προγνωστικών. Εάν λοιπόν είσαστε από τους λίγους που είναι σε θέση να επιχειρηματολογήσουν και να στηρίξουν τα προγνωστικά τους με ευανάγνωστα κείμενα, μη διστάσετε να κάνετε την πρώτη σας απόπειρα ως tipster στο Στοίχημα Online! Και ίσως προσελκύσετε την προσοχή όχι μόνο των παικτών αλλά και των αθλητικών εντύπων που αναζητούν καλούς αρθρογράφους.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.