betfair-tziros-tradingΌλο και συχνότερα παίκτες του στοιχήματος, που ανακαλύπτουν τη δυνατότητα του trading των αποδόσεων, πιστεύουν ότι είναι ευκολότερος τρόπος να κερδίσουν χρήματα από τον παραδοσιακό τρόπο στο στοίχημα online. Πράγματι κάποιος που χάνει στο στοίχημα ενδεχομένως να κερδίσει κάνοντας trading, όμως δεν είναι ο κανόνας. Το trading στοιχημάτων είναι ένας νέος τρόπος στοιχηματισμού με τα δικά του χαρακτηριστικά, που οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί το πρώτο διάστημα που τον μαθαίνουμε, καθώς με το trading χάνονται πολύ ευκολότερα χρήματα!

Εάν βρίσκετε δύσκολο το στοίχημα, το trading θα φανεί ακόμα δυσκολότερο στην αρχή. Όσο το μαθαίνετε και έχετε [intlink id=”928″ type=”post”]βοήθεια[/intlink] κατά την εκμάθησή του, καλά είναι να δοκιμάσετε με όσο γίνεται μικρότερα πονταρίσματα. Είναι 100% σίγουρο πως θα χάσετε κάποια χρήματα στην αρχή, όμως μη σας αποθαρρύνει το γεγονός αυτό και μη σας κάνει να απογοητευτείτε και να το παρατήσετε. Αποδεχθείτε τα χαμένα χρήματα σαν μια αμοιβή εκμάθησης του trading αποδόσεων, το οποίο θα σας ανταμείψει στο μέλλον μόλις κατανοήστε το σκεπτικό που απαιτείται.

Παρόλα αυτά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσετε χρήματα εύκολα και γρήγορα. Ένα τέτοιο γεγονός απέχει αρκετά από την πραγματοποίησή του. Μάλιστα οι πιθανότητες είναι εις βάρος σας για να βγείτε κερδισμένοι από το trading. Σκεφτείτε ότι εάν ήταν πράγματι εύκολο να βγάλει κανείς χρήματα, ποιός θα έχανε αυτά τα χρήματα; Κι αν όντως ήταν ευκολότερο να κερδίσει χρήματα ένας παίκτης του στοιχήματος, γιατί δεν το κάνουν όλοι; Το εύκολο χρήμα δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζουμε.

Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσουμε να γίνουμε traders αντί για bettors. Το trading προσφέρει μερικές θαυμαστές δυνατότητες στον παίκτη, που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν 10 χρόνια. Ακόμα κι αν παραμείνετε στο χώρο του απλού στοιχήματος, ενίοτε μπορείτε να μετατρέπετε ένα στοίχημα σε trade είτε για μείωση του κινδύνου, είτε για αύξηση του προσδοκώμενου κέρδους. Το βασικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι, διότι ένα από τα χαρακτηριστικά του trading είναι ότι θα βρεθούμε με πολλά ανοιχτά στοιχήματα. Καλά είναι να μη χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να γνωρίζουμε την κάθε στιγμή ποιος είναι ο στόχος κάθε στοιχήματος που υποβάλλουμε.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες που ασχολήθηκαν τόσο με το trading που πλέον είναι σε θέση να ζουν από αυτό, ενώ πριν ήταν χαμένοι όσο έπαιζαν στοίχημα. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος να στοιχηματίζει κανείς και οπωσδήποτε άλλοι παράγοντες επηρεάζουν το πλεονέκτημα του παίκτη. Στο κανονικό online στοίχημα για να κερδίσουμε χρήματα πρέπει να βρίσκουμε [intlink id=”288″ type=”post”]value bets[/intlink]. Στο trading ακόμα κι αν στοιχηματίσουμε σε ένα στοίχημα που δεν θα είχε value, η ικανότητα να προβλέψουμε τη μεταβολή της απόδοσης θα μας εξασφαλίσει το αναμενόμενο κέρδος. Και στις δύο περιπτώσεις βασιζόμαστε σε διάφορους παράγοντες πριν στοιχηματίσουμε, οι οποίοι όμως είναι πλέον διαφορετικοί μεταξύ στοιχήματος και trading. Άλλο πράγμα να μελετάμε τα στατιστικά για το στοίχημα, κι άλλο πράγμα να εφαρμόζουμε τεχνική ανάλυση στα γραφήματα των αποδόσεων.

Το στοίχημα με τη μορφή που το γνωρίζαμε 10 χρόνια πριν υπήρχε για πολλές δεκαετίες. Το trading στοιχημάτων εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και αποτελεί τη “νέα μόδα” στο χώρο του στοιχήματος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να κερδίζει χρήματα κανείς με το trading. Εντούτοις το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο βάθος και δίνονται πολλές περισσότερες δυνατότητες για να σχεδιάσουμε περιπλοκότερα συστήματα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα οδηγήσουν στο κέρδος, που αναζητούσαμε στο στοίχημα.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.