bet4free-grΤρία δωρεάν κουπόνια των €10 και €15 για να στοιχηματίσετε στην Bwin προσφέρονται από το Bet4free.gr αποκλειστικά για σήμερα. Το Bet4free.gr είναι μια ιστοσελίδα, όπου οι επισκέπτες και μέλη του site μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου και να κερδίζουν πλούσια δώρα χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ! Στην ουσία πρόκειται για έναν διαγωνισμό μεταξύ των παικτών για τα καλύτερα προγνωστικά, κατά τον οποίο οι διαγωνιζόμενοι πιστώνονται με credits αναλόγως την επίδοση των προβλέψεών τους, σύμφωνα με τα οποία προκύπτει και η τελική κατάταξη. Καθώς η χρονιά τελειώνει σήμερα, το bet4free προσφέρει μόνο για σήμερα 3 δωρεάν κουπόνια στους επισκέπτες του StoiximaOnline.com μετά από κλήρωση. Μόνο βιαστείτε γιατί η προσφορά λήγει στις 14:00 σήμερα!

Αναλυτικά σύμφωνα με το Bet4free.gr:

“Το bet4free.gr προσφέρει στους αναγνώστες του StoiximaOnline.com freebet coupons της bwin. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τη λέξη “ΝΑΙ” στο info@bet4free.gr ή στο promo@bet4free.gr μέσα στις επόμενες 5 ώρες, ώστε να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Η αποδοχή του δώρου από το χρήστη σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στη bwin μέσα από ένα link που θα του αποσταλεί και να χρησιμοποιήσει τον κωδικό της δωροεπιταγής κατά την εγγραφή του.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση χρηματικού ποσού δεν είναι απαραίτητη! Το ποσό της δωροεπιταγής θα πιστωθεί άμεσα στο νέο λογαριασμό.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 14:00, 31/12/2010. Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι τις 23:59, 31/12/2010.”

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.