leverkusen-freiburg-stoiximaΣτο σημερινό αγώνα της Leverkusen εναντίον της Freiburg για το Γερμανικό πρωτάθλημα η διακύμανση του σκορ επεφύλασσε ευκαιρίες στο live στοίχημα με μεγάλες μεταβολές των αποδόσεων των σημείων. Στην αρχή προηγήθηκε η Leverkusen για να ισοφαριστεί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η Freiburg βρέθηκε μπροστά στο σκορ για να ισοφαριστεί κι αυτή με τη σειρά της πριν το 80ο λεπτό οπότε και αποθηκεύτηκαν οι εικόνες του άρθρου. Στις εικόνες αυτές εμφανίζονται τα γραφήματα του άσσου, της ισοπαλίας και του διπλού ενώ δίνω δύο παραδείγματα για πιθανό trading, ώστε να γίνει πιο κατανοητή η έννοια του trading σε live στοίχημα ποδοσφαίρου.

leverkusen-freiburg-isopaliaΞεκινώντας από το γράφημα της ισοπαλίας που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα, η απόδοση ξεκίνησε να στοιχηματίζεται περίπου στο 5.00, ενώ στο πρώτο γκολ απογειώθηκε μέχρι το 9.00. Παρόλα αυτά η άνοδος ήταν πάρα πολύ σύντομη, καθώς η ισοφάριση του πρώτου ημιχρόνου επανέφερε την απόδοση στα προηγούμενα επίπεδα. Η συνεχής πτωτική τάση συνεχίστηκε όσο το σκορ παρέμενε στο 1-1 μέχρι που η απόδοση πλησίασε κάπως το 2.00. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή η Freiburg προηγήθηκε και η απόδοση ανέβηκε μέχρι το 3.30 για να επιστρέψει και πάλι στην αρχική της τάση.

Ένα πιθανό trade θα ήταν όπως εμφανίζεται στην εικόνα η τοποθέτηση στοιχήματος υπέρ της ισοπαλίας στο 5.00 και ολοκλήρωση του trading με στοίχημα κατά της ισοπαλίας στο 1.50. Έχοντας στοιχηματίσει θεωρητικά 100 ευρώ αρχικά, κινδυνεύσαμε να χάσουμε περίπου τα μισά όταν η απόδοση ανέβηκε στο 9.00, ενώ στο 80ο λεπτό ήμασταν πλέον σε θέση να κλείσουμε τη θέση μας με 130% κέρδος προ προμήθειας.

leverkusen-freiburg-trading-isopalia

leverkusen-freiburg-assosΣτην περίπτωση του trading στοιχήματος στην ομάδα της Leverkusen, το πιο κερδοφόρο trade θα ήταν να είχαμε παίξει κατά της Leverkusen στο 1.20 όταν και είχε προηγηθεί και να ολοκληρώσουμε το trade στο 10.0 όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου. Έχοντας ρίσκο σε υποχρέωση 200 ευρώ, θα ταιριάζονταν 1.000 ευρώ στο 1.20 και με 120 ευρώ στοίχημα υπέρ της Leverkusen θα είχαμε σχεδόν 5πλάσιο κέρδος.  Φυσικά μιλάμε για το καλύτερο δυνατό σενάριο trading, το οποίο γίνεται για την καλύτερη αφομοίωση της έννοιας του trading αποδόσεων στην Betfair.

leverkusen-freiburg-trading-assos

leverkusen-freiburg-diploΤέλος θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε trades και στο στοίχημα της Freiburg, ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν εμφανώς λιγότερες από τις προαναφερθείσες. Το γράφημα της περιλαμβάνει μια απότομη άνοδο όταν έχανε 0-1 ακολουθούμενη από μια πτώση στην ισοφάριση, για να αντιστραφούν οι μεταβολές στο 2-1 υπέρ της Freiburg και 2-2.

Ο αγώνας μεταξύ Leverkusen – Freiburg αποτέλεσε τη βάση για να εξηγήσουμε καλύτερα το trading σε live στοίχημα ποδοσφαίρου. Έχοντας ήδη στη διάθεσή μας τα γραφήματα των αποδόσεων ήταν επόμενο να επιλέξουμε τα πιο ευνοϊκά σενάρια για trading. Προφανώς σε πραγματικές συνθήκες τα πράγματα να εξελίσσονταν πολύ διαφορετικά καθώς η πίεση του χρόνου αλλά και η ψυχολογική πίεση του ρίσκου να μας οδηγούσαν σε λάθος trades. Έτσι πριν ασχοληθούμε με το trading ζωντανού στοιχήματος, καλά είναι να γνωρίζουμε τις [intlink id=”1560″ type=”post”]παγίδες του live στοιχήματος[/intlink].

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.