Europa-LeagueΤο Europa League μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους σημερινούς αγώνες ενώ το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα εξακολουθεί να προσφέρει τις χαμηλότερες αποδόσεις σε σχέση με τους bookmakers online. Μάλιστα οι αποδόσεις των αγώνων του ΠΑΟΚ και της Villarreal ήδη εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα, αποτέλεσμα της προτίμησης του κόσμου και του όγκου των στοιχημάτων που συγκέντρωσαν τα σημεία, αναγκάζοντας τον ΟΠΑΠ να μεταβάλλει τις αποδόσεις. Με μια πρόχειρη σύγκριση των αποδόσεων ανάμεσα σε Sportingbet και το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair, εάν κάποιος στοιχημάτιζε στον ΠΑΟΚ θα είχε 15% περισσότερο κέρδος εάν επέλεγε να παίξει online στοίχημα. Τουλάχιστον το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το συγκεκριμένο αγώνα ως μονό αποδεκτό, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους αγώνες του Europa League, οι οποίοι πρέπει να συνδυαστούν με άλλους δύο του κουπονιού στην πλειοψηφία τους.

europa-league-pame-stoixima-kouponi

Αξιοσημείωτες διαφορές αποδόσεων υπάρχουν και σε άλλους αγώνες που διεξάγονται σήμερα για το Europa League. Γενικά οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στα αουτσάιντερς ενώ τα φαβορί έχουν σχετικά μικρότερη απόκλιση. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι η διαφορά μεταξύ 9.00 και 15.0 στην ομάδα της Sheriff Tiraspol μπορεί να μοιάζει εκ πρώτης όψεως πολύ μεγάλη, όμως δεδομένου ότι η επαλήθευση του σημείου θα συμβαίνει περίπου μία φορές στις δέκα, είναι σημαντικότερη η διαφορά της Liverpool από 1.35 του Πάμε Στοίχημα και 1.44 της Betfair, αφού θα κερδίζουμε το στοίχημα πολύ συχνότερα.

europa-league-betfair-apodoseis

europa-league-sportingbet-apodoseis

Η Sportingbet από την πλευρά της βρίσκεται κάπου στη μέση μεταξύ των παραπάνω προσφέροντας αποδόσεις για τα παιχνίδια του Europa League που ναι μεν δεν είναι οι μεγαλύτερες που μπορεί να στοιχηματίσει κανείς online, αλλά σίγουρα χαρίζουν μεγαλύτερο κέρδος από τις αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα. Παρατηρούμε πως οι περισσότερες αποδόσεις προσφέρονται ένα κλικ παραπάνω, αν και δεν λείπουν οι περιπτώσεις όπου η απόδοση των σημείων ταυτίζονται με εκείνες του ΟΠΑΠ. Παρόλα αυτά η δυνατότητα του στοιχήματος σε μονό αποδεκτό τόσο σε όλους σχεδόν τους online bookmakers όπως η Sportingbet αλλά και στο ανταλλακτήριο της Betfair, κάνει πιο διακριτό το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει ένας παίκτης όταν στοιχηματίζει online.

Εάν σας φαίνεται μικρή η διαφορά των αποδόσεων μεταξύ των bookmakers θα πρέπει να αναθεωρήσετε την άποψή σας το συντομότερο, εάν σκοπεύετε να βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα. Η [intlink id=”1248″ type=”post”]σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα[/intlink] είναι πολύ σημαντική στην επιτυχία ενός παίκτη και οφείλει πάντα να αναζητά τις καλύτερες ευκαιρίες όπου αυτές υπάρχουν. Τέλος δε θα πρέπει να λησμονείται η [intlink id=”1282″ type=”post”]προμήθεια του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων[/intlink] για τον υπολογισμό της πραγματικής απόδοσης των στοιχημάτων, καθώς επίσης κι η σημαντική επίπτωση των [intlink id=”1287″ type=”post”]Ειδικών Κρατήσεων[/intlink].

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.