trading-video-ippodromies-betfair-youtubeΣτο 45λεπτο βίντεο έχουν καταγραφεί τα trades αποδόσεων στο στοίχημα 4 διαδοχικών Αγγλικών ιπποδρομιών στην Betfair πριν την εκκίνηση της κάθε κούρσας. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει τα 4 πρόσφατα βίντεο για τη σειρά Trading Reviews που πραγματοποιήσαμε με τον Κώστα, με στόχο την πλήρη κατανόηση της έννοιας του trading και των μεθόδων που είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε. Με τη βοήθεια των βίντεο ο απλός παίκτης έρχεται σε επαφή με την τεχνική ανάλυση που είναι δυνατόν να υιοθετηθεί έως ένα βαθμό από τις χρηματοοικονομικές αγορές, αφού οι ομοιότητες είναι αρκετές με τις αγορές των στοιχημάτων. Αν και η πλήρη παρακολούθηση απαιτεί σχεδόν μία ώρα, πιστεύω πως θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα στην εξέλιξή σας ως επιτυχημένο trader στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

Η βοήθεια που προσφέρουν τα γραφήματα του Betangel είναι τόσο σημαντική που έχω επιλέξει αυτήν την πλατφόρμα για το trading μου, χωρίς αυτό φυσικά να είναι δεσμευτικό. Αναλόγως τι δουλεύει στον καθένα καλύτερα, όπως στην περίπτωση του Κώστα που έκανε trading με το [intlink id=”2083″ type=”post”]Geeks Toy[/intlink]. Όποια επιλογή κι αν κάνετε στο θέμα του λογισμικού, είναι αναγκαίο να είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των γραφημάτων και να τα έχετε πάντα υπό την επιτήρησή σας. Από εκεί και πέρα στο βίντεο εξηγώ πώς βοηθάει το ladder, η κατακόρυφη απεικόνιση των αποδόσεων και των αταίριαστων στοιχημάτων δηλαδή, στη σωστή και έγκαιρη υποβολή των στοιχημάτων, με άλλα λόγια τα σημεία εισόδου κι εξόδου. Έχω αναφερθεί στο παρελθόν για τη [intlink id=”2529″ type=”post”]βοήθεια του βάθους αγοράς στο trading[/intlink], το οποίο αποτυπώνεται στο ladder της κάθε πλατφόρμας trading.

Από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια του trading των 4 κατά σειρά ιπποδρομιών γίνεται λόγος πραγματικά για οτιδήποτε έχουμε γράψει τους τελευταίους μήνες στο blog του Στοίχημα Online όσον αφορά την τεχνική ανάλυση στα γραφήματα των αποδόσεων που βρίσκουμε στο ανταλλακτήριο της Betfair. Επίπεδα στήριξης κι αντίστασης, γραμμές τάσης, breakout, stop loss, ακόμα και slippage εξηγούνται με πραγματικά παραδείγματα που βεβαίως λαμβάνουν χώρα καθημερινά. Κι επειδή κανένας δεν είναι αλάνθαστος, η τρίτη ιπποδρομία καταλήγει ζημιογόνα με 2-3 σημαντικά λάθη από μέρους μου, τα οποία κόστισαν αρκετά, όμως αποδεικνύουν πως πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε από αυτά. Συν τοις άλλοις, οι αγορές διαρκώς εξελίσσονται και ο επιτυχημένος trader πρέπει να μάθει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που επιβάλλουν οι αγορές.

Για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και επισημάνσεις μην διστάσετε να μοιραστείτε το σχόλιο σας, αφού μέσα από τη συζήτηση και την ανάλυση μπορούμε να βελτιωθούμε όλοι μας.


Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.