koumparasΠολλοί νομίζουν ότι στοιχηματίζουν σωστά, αλλά στο τέλος του μήνα ο online λογαριασμός είναι άδειος. Δε χρειάζεται να συνεχίσουμε να χάνουμε χρήματα για να αποδείξουμε μάταια στον εαυτό μας – αλλά και στους γύρω μας – πως είμαστε καλοί παίκτες στοιχήματος. Αρκεί να ακολουθηθούν 8 βήματα που μπορεί να μη σας κάνουν πλούσιους, αλλά οπωσδήποτε θα βάλουν σε μια τάξη τη στοιχηματική δραστηριότητα σας και αν μη τι άλλο θα απαρτίσουν ένα σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο θα ρισκάρετε τα χρήματά σας.

  1. [intlink id=”1097″ type=”post”]Εξειδίκευση[/intlink]: Βρείτε το άθλημα, το πρωτάθλημα ή ακόμα και την ομάδα πάνω στα οποία θα ειδικευτείτε και θα γίνετε πραγματικά καλός στις προβλέψεις σας. Ξεκινώντας από ένα άθλημα, ένα πρωτάθλημα και μία ομάδα, σύντομα θα προστεθεί μια δεύτερη ομάδα, ένα σύνολο ομάδων, δεύτερο πρωτάθλημα και ίσως στο τέλος να γνωρίζετε και να παρακολουθείτε 10 ομάδες από 3 πρωταθλήματα σε 2 αθλήματα. Όσο επιτρέπει ο χρόνος του καθενός για να εντάξει το [intlink id=”2321″ type=”post”]στοίχημα στην καθημερινότητά[/intlink] του, η εξειδίκευση αυτή θα αποφέρει σίγουρα καρπούς και κυρίως θα αποφύγετε λάθη που θα κάνατε εάν στοιχηματίζατε τυφλά, επειδή απλώς «όλοι στο internet σήμερα παίζουν υπέρ της τάδε ομάδας». Μείνετε πιστοί σε αυτά που εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε.
  2. [intlink id=”1350″ type=”post”]Κεφάλαιο[/intlink]: Ξεχωρίστε κάποιο μέρος των χρημάτων σας. Αυτό θα είναι το κεφάλαιό σας με βάση το οποίο θα κινηθείτε. Θεωρήστε πως δεν έχετε άλλα χρήματα, εάν σας τελειώσει το κεφάλαιο, θα σταματήσετε το στοίχημα! Τρομακτικό, σωστά; Μόνο έτσι θα εκτιμήσετε τη δύναμη των χρημάτων σας και δε θα καταλήξετε να κάνετε πολλές καταθέσεις κάθε μήνα.
  3. [intlink id=”1794″ type=”post”]Καταγραφή σε Excel[/intlink]: Προετοιμάστε ένα φύλλο στο Excel όπου θα περνάτε όλα τα στοιχήματά σας. Η καταγραφή αυτή θα σας βοηθήσει στην πορεία των στοιχημάτων σας να βρείτε αδυναμίες, αλλά και σημεία στα οποία είστε πραγματικά καλοί στα προγνωστικά σας. Μην το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας ή του μήνα. Εάν δεν ξεκινήσετε καλά, η [intlink id=”2224″ type=”post”]κακή ψυχολογία[/intlink] δε θα σας επιτρέψει να καταγράψετε κανένα στοίχημα στο Excel. Πριν ακόμα στοιχηματίσετε το πρώτο ευρώ, εισάγετε το στοίχημά σας στην πρώτη γραμμή του Excel.
  4. [intlink id=”1786″ type=”post”]Υπολογισμός πιθανότητας[/intlink]: Έφτασε η μέρα της νέας σας στοιχηματικής ζωής όπου θα στοιχηματίσετε για πρώτη φορά. Ο ενθουσιασμός για το καινούριο ξεκίνημα είναι φανερός και είστε πολύ συγκεντρωμένος. Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε αυτόν τον ενθουσιασμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε γρήγορες κινήσεις. Πριν ακόμα δείτε τις αποδόσεις, αποφασίστε τι πιθανότητες έχουν τα σημεία που προβλέπετε για τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε καταλήξει να παίξετε για παράδειγμα δύο άσσους και μια ισοπαλία ανάμεσα σε 40 αγώνες του κουπονιού της ημέρας, υπολογίστε την [intlink id=”1627″ type=”post”]πιθανότητα επαλήθευσης[/intlink] αυτών των σημείων. 30, 40, 50%; [intlink id=”2431″ type=”post”]Υπολογίστε[/intlink]!
  5. [intlink id=”2504″ type=”post”]Αποδόσεις[/intlink]: Το χρήμα πολύ το μίσησαν, το [intlink id=”288″ type=”post”]value bet[/intlink] κανείς! Για εσάς υπάρχουν μόνο τα σημεία στα οποία καταλήξατε στο βήμα 4. Δε θα κοιτάξετε καθόλου τους υπόλοιπους αγώνες, καθώς σύμφωνα με το βήμα 1 δε γνωρίζετε αρκετά για αυτούς! Έχοντας υπολογίσει τις πιθανότητες, διαιρέστε τη μονάδα με την κάθε πιθανότητα. Για 50% πιθανότητα, 1/0.50 θα προκύψει το πηλίκο 2.0. Αυτή είναι η χαμηλότερη απόδοση που σας συμφέρει να παίξετε το σημείο αυτό.
  6. [intlink id=”3855″ type=”post”]Εύρεση μεγάλων αποδόσεων[/intlink]: Η συχνή επίσκεψη σε ιστοσελίδες [intlink id=”1248″ type=”post”]σύγκρισης αποδόσεων[/intlink] θα πρέπει να γίνει καθημερινή ασχολία. Όπως αναζητούμε προσφορές για τις αγορές μας, εκπτώσεις και τις φθηνότερες τιμές στην καθημερινότητά μας, έτσι και στο στοίχημα πρέπει να βγούμε να ψωνίσουμε. Αυτή τη φορά όμως μας ενδιαφέρει να είναι όσο γίνεται μεγαλύτερες οι αποδόσεις, αφού όσο μεγαλύτερη η απόδοση, τόσο μεγαλύτερο το μακροχρόνιο κέρδος μας. Μετά από λίγο καιρό θα διαπιστώσετε ποιες εταιρίες προσφέρουν σχετικά [intlink id=”2736″ type=”post”]μεγάλες αποδόσεις[/intlink] και θα βρεθείτε να έχετε λογαριασμούς σε αρκετούς bookmakers και ανταλλακτήρια στοιχημάτων. Φυσικά οι αποδόσεις δεν είναι το μόνο κριτήριο [intlink id=”910″ type=”post”]επιλογής εταιρίας στοιχημάτων[/intlink].
  7. [intlink id=”1442″ type=”post”]Σταθερό Ποντάρισμα[/intlink]: Σε κάθε στοίχημα γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα ποντάρετε: το 1% του αρχικού σας κεφαλαίου, εκείνου που ορίσατε στο βήμα 3! Δεν τίθεται αμφισβήτηση πόσα θα ρισκάρετε σε κάθε στοίχημα, δεν διστάζετε, έχετε υπολογίσει την πιθανότητα (4), έχετε υπολογίσει την απόδοση που έχει αξία (5), έχετε βρει τον bookmaker με τη μεγαλύτερη value απόδοση (6), δεν πρέπει να αφήσετε την [intlink id=”1121″ type=”category”]ψυχολογία[/intlink] να ας επηρεάσει. Τα  3 προηγούμενα βήματα εάν τα κάνατε με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση, το ποντάρισμα είναι μια απλή διαδικασία: Σημείο, 1% ποντάρισμα, αποστολή. Επόμενο σημείο.
  8. Επιστροφή στο βήμα 3, όπου και καταγράφετε τα αποτελέσματα των αγώνων και την πορεία των στοιχημάτων σας.

Εάν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, σίγουρα θα μάθετε να στοιχηματίζετε πιο σωστά από τον τρόπο που είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Καθημερινή ανάλυση των αποτελεσμάτων δε χρειάζεται, καθώς θα σας κουράσει αλλά δε θα έχει και νόημα. Χρήσιμα συμπεράσματα για το σύστημά σας θα είστε σε θέση να καταλήξετε μετά από 200 ή και 500 στοιχήματα, οπότε και συνιστάται η [intlink id=”2703″ type=”post”]εκτίμηση της απόδοσης του συστήματος[/intlink]. Όσο μεγαλύτερο το δείγμα, τόσο καλύτερα. Όμως ακόμα κι αν καταλήξετε να μην είστε [intlink id=”1269″ type=”post”]κερδισμένος στο στοίχημα[/intlink], ποτέ δεν είναι αργά να [intlink id=”2357″ type=”post”]κερδίσετε χρήματα από ένα χαμένο σύστημα[/intlink]! Δεν ήρθε λοιπόν η στιγμή να δείτε και μόνοι σας [intlink id=”1003″ type=”post”]γιατί χάνετε στο στοίχημα[/intlink];

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.