NewcastleΗ Newcastle (3.55) ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέχρι και την Τετάρτη, όταν ηττήθηκε από την Blackburn για το Carling Cup έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση. Τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από τους Rovers ήταν μόλις δύο λιγότερα από όσα έχει δεχθεί σε εννέα αγώνες στην Premier League, καθώς διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας!

Η ομάδα του Alan Pardew συνεχίζει να αψηφά τις κριτικές και έχει περάσει με επιτυχία κάθε τεστ που της έχουν βάλει οι αντίπαλοί της, αλλά το ταξίδι στο Britannia Stadium για να αντιμετωπίσει τη Stoke είναι μια τεράστια πρόκληση για το – ακόμα – αήττητο ρεκόρ της στο πρωτάθλημα.

Η μόλις μία εντός έδρας ήττα της Stoke (στο 2.15) εντός έδρας για την Premier League μέσα στο 2011 είναι αξιομνημόνευτη επίδοση για κάθε ομάδα και η Newcastle σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει την τελευταία επίσκεψή της στους Potters, όταν και ηττήθηκε 4-0. Αλλά και η Stoke γνώρισε μια – από τις σπάνιες – εντός έδρας ήττες της, όταν υποδέχθηκε τη Liverpool του Luis Suarez για το Carling Cup μεσοβδόμαδα και έχει πετύχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το άσχημο για την ομάδα του Pardew, είναι πως δεν έχει κερδίσει τη Stoke σε τέσσερις αναμετρήσεις τους για την Premier League (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες). Το θετικό, ότι μαζί με τη Manchester City είναι οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν ακόμα το αήττητο στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, εάν πάει κανείς και στην περυσινή σεζόν, οι Magpies παραμένουν αήττητοι για 12 αγώνες, κάτι που κάνουν για πρώτη φορά από το 1997! Οσο για τη Stoke, δεν βρίσκει εστία εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες της έχουν βρει εστία μόλις 22 φορές, λιγότερες από κάθε άλλη φορά στην Premier League

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

STOKE CITY – NEWCASTLE     UNDER 2,5 ΓΚΟΛ @ 1.62

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).