Premier LeagueΕπί τη ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων μπαράζ για το Euro 2012, το onlinestoixima.com ρίχνει μια ματιά στους πιθανούς πρωταθλητές των τεσσάρων «μεγάλων» ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η αρχή γίνεται εδώ με την Premier League.

Στην Αγγλία, η Manchester City φαίνεται έτοιμη μετά από πολλές δεκαετίες να αμφισβητήσει την κυριαρχία της μισητής συμπολίτισσας United. Επειτα από 11 αγωνιστικές στην Premier League, η City έχει αποκτήσει προβάδισμα 5 βαθμών έναντι της ομάδας του Sir Alex Ferguson ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί η έκπληξη της σεζόν Newcastle με 25 βαθμούς. Chelsea και Tottenham βρίσκονται στους 22, με τους Spurs να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι παίκτες του Roberto Mancini πάνε… τρένο όπως δείχνουν και τα στατιστικά, με 10 νίκες σε 11 παιχνίδια, έχοντας την καλύτερη επίθεση (39 γκολ) και με διαφορά από την επόμενη ομάδα (η United με 28). Επιπλέον, η City (στο 1.90) έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (10 γκολ) και είναι η μοναδική με το απόλυτο εντός έδρας (5/5 με 16-2 γκολ). Η United (στο 2.75) δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει το 1-6 από τη City ενώ η Newcastle (στο 251.00) είναι αήττητη, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και διαθέτει την καλύτερη άμυνα (8 γκολ), αλλά σίγουρα έχει ξεχάσει πώς είναι ο πρωταθλητισμός και, χωρίς μεγάλο ρόστερ, δύσκολα θα αντέξει ως το τέλος.

TottenhamΟι ομάδες του Λονδίνου είναι… άλλη υπόθεση. Η Tottenham (στο 34.00) θα πρέπει, καταρχήν, να ζήσει έναν μήνα χωρίς τον Harry Redknapp που υποβλήθηκε σε επέμβαση. Με επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς, με έναν αγώνα λιγότερο, πιο έμπειρη σε σχέση με την τελευταία διετία και χωρίς το άγχος του Champions League, μπορεί να ελπίζει. Όπως και η Arsenal (στο 34.00) που με πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς (και ειδικά στο 5-3 επί της Chelsea) δείχνει πως ξεπέρασε το σοκ του 2-8 από τη Manchester United. Ας είναι καλά ο Robin van Persie (στο 3.25 για πρώτος σκόρερ της Premier League) που με 11 γκολ έχει πάρει από το χέρι τους Gunners του Arsene Wenger και τους οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία.

Οσο για την Chelsea; Δεν δείχνει ικανή να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου προπονητή, Andre Villas-Boas. Οι ήττες στα ντέρμπι (1-3 στη Manchester United και 3-5 από την Arsenal) δείχνουν πως οι Blues (στο 8.00) είναι αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με την τελευταία πενταετία. Με τη Liverpool (στο 51.00) πώς να ασχοληθεί κανείς, όταν δεν μπορεί να κερδίσει στο Anfield ομάδες σαν τις νεοφώτιστες Swansea και Norwich; Κι ας είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια, έχοντας όμως από τρεις νίκες και ισοπαλίες…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

TOTTENHAM         Να τερματίσει στην πρώτη τετράδα @ 1.95

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).