pokerskills-logoIDOLLS, m3lancholy και crf888 είναι 3 από τους δημοφιλείς Έλληνες παίκτες που κάνουν την εμφάνισή τους στη νέα ιστοσελίδα για το πόκερ, PokerSkills.gr! Με ελάχιστες μέρες λειτουργίας του site είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς κάθε Έλληνα παίκτη online πόκερ στο άμεσο μέλλον. Εκπαιδευτικά βίντεο, σχολιασμοί παρτίδων και poker videos που δε θα βρείτε πουθενά αλλού είναι μερικά από τα δυνατά όπλα του PokerSkills.gr που στόχο έχει να μάθει στους επισκέπτες του σωστό και καλό πόκερ. Το βάρος τον ονομάτων πίσω από τα άρθρα και τα βίντεο εγγυάται για το αποτέλεσμα!

Προς το παρόν 3 μόλις άρθρα κοσμούν το χώρο της αρθρογραφίας του PokerSkills.gr αλλά φιλοδοξούν να αποτελέσουν τα θεμέλια μιας πλούσιας και χρήσιμης για κάθε παίκτη αρθρογραφίας. Ο Στάυρος Κάλφας, ένας από τους PokerStars Challengers γνωστός και ως IDOLLS, αναρωτιέται για πόσα αξίζει να ασχολείται κανείς με το πόκερ κι όχι άδικα! Ενδιαφέρον και το πρώτο μέρος για το Sharkscope και Official Poker Rankings, δύο από τις γνωστότερες ιστοσελίδες καταγραφής και παρακολούθησης σχεδόν όλων των τουρνουά online πόκερ. Με τα τουρνουά πόκερ και την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας μετά από μεγάλη νίκη ασχολείται το τρίτο άρθρο που έχει δημοσιευθεί στη νέα ιστοσελίδας, εγκαινιάζοντας πιθανόν μια νέα κατηγορία στο χώρο των websites του πόκερ στην Ελλάδα που βασίζεται στην ποιότητα παρά στην ποσότητα της πληροφορίας. Απομένει να το αποδείξει ο χρόνος κάτι τέτοιο.

Το PokerSkills.gr δεν περιορίζεται σε άρθρα γνωστών Ελλήνων παικτών πόκερ, αλλά παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στο online πόκερ και ενημερώνει τους επισκέπτες με σημαντικές ειδήσεις, ενώ επιπλέον φιλοξενεί πολύτιμες συνεντεύξεις. Στη συνέντευξη του Γεράσιμου «p*****kefalos» Δερέ, πασίγνωστου επαγγελματία πόκερ που ζει στη Σουηδία οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν για τα αρνητικά του να παίζει κανείς πόκερ επαγγελματικά, συμβουλές για να ασχοληθεί επαγγελματικά κάποιος με το πόκερ καθώς επίσης και την άποψη του Έλληνα παίκτη πόκερ για το μέλλον της Full Tilt Poker. Η δεύτερη συνέντευξη αφορά το Σίμο «simakos» Ακρίβο, την οποία θα βρουν άκρως ενδιαφέρουσα όσοι παίζουν πόκερ σε πολλά τραπέζια ταυτόχρονα. Ο simakos μπορεί και παίζει ταυτόχρονα μέχρι και 85 τουρνουά,  από sit’n’go μέχρι multi table τουρνουά! Για του λόγου το αληθές στη συνέντευξη συμπεριλαμβάνονται εικόνες και βίντεο από το simako εν δράση!

Για την παρακολούθηση των βίντεο και για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ του PokerSkills.gr απαιτείται εγγραφή, κάτι που είναι λογικό καθώς πρέπει να διατηρηθεί η ποιότητα των γραπτών εάν επιθυμεί το PokerSkills.gr να γίνει η καλύτερη εκπαιδευτική ιστοσελίδα για πόκερ στην Ελλάδα. Να ευχηθώ σε όλη την ομάδα του PokerSkills.gr αλλά και στον πολύ καλό φίλο Σταύρο καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια και χρυσές δημοσιεύσεις!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.