episkepseis-blog-google-analyticsΗ λίστα με τις [intlink id=”4509″ type=”post”]δημοφιλείς κι αστείες αναζητήσεις για το στοίχημα του Οκτωβρίου[/intlink] συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 150 αναγνωστών. Αν και δεν θα έλεγα πως είναι και το πλέον πετυχημένο άρθρο στο Online Στοίχημα, παρόλα αυτά είναι ένα κείμενο που ξεφεύγει λίγο από το ύφος του blog, προσεγγίζοντας το ευθυμογράφημα συνήθως σε μέρες με μειωμένο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Έτσι αποφάσισα να κάνω την ίδια ανάλυση των επισκεπτών του blog, stoiximaonline.com, και να δω εάν άλλαξε κάτι σημαντικό από τις αναζητήσεις του προηγούμενου μήνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι Έλληνες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google με το δικό μας χαρακτηριστικό τρόπο! Για ακόμα μια φορά θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχει το Google Analytics.

anazitiseis-google-analytics-noemvrios-2011

Σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα, οι δημοφιλείς αναζητήσεις παραμένουν σχετικά οι ίδιες, με σημαντική είσοδο του «αλλαγές στην betfair προμήθεια και φόροι» και την απουσία του «παγκόσμιος τζίρος στοιχημάτων» από το top 10 των δημοφιλέστερων αναζητήσεων. Υποθέτω πως ο λόγος είναι η παύση δημοσίευσης των προγνωστικών του [intlink id=”4460″ type=”post”]συστήματος βασισμένου στον τζίρο των στοιχημάτων[/intlink]. Αν και δε θυμάμαι να έγινε ιδιαίτερος λόγος για την αλλαγή των χρεώσεων στο ανταλλακτήριο της betfair, ενδεχομένως τα άρθρα περί [intlink id=”4335″ type=”post”]μισού δευτερόλεπτου καθυστέρησης στην αποστολή των στοιχημάτων[/intlink] και η [intlink id=”4401″ type=”post”]αλλαγή του IP σύνδεσης στο λογαριασμό της betfair[/intlink] συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ειδικότερα όμως τα άρθρα του Νοεμβρίου γύρω από το [intlink id=”4584″ type=”post”]χρηματιστήριο του στοιχήματος[/intlink] και τους [intlink id=”4566″ type=”post”]5 λόγους γιατί πέφτει η απόδοση στο στοίχημα[/intlink] που συντάχθηκαν αυτό το μήνα να επηρέασαν το ranking του blog σε αναζητήσεις περί betfair.

Ως 18η αναζήτηση σε σχέση με την προσέλκυση αναγνωστών κατατάσσεται η αναζήτηση «τα νεα betfair για ελληνικο στοιχημα». Μεγάλη επιτυχία θεωρώ την ανάγνωση 5 σελίδων ανά επίσκεψη, όταν μόλις 3 στους 100 επισκέπτες εγκατέλειψαν το blog αμέσως μετά την είσοδό τους! Κατά τα άλλα οι περισσότερες δημοφιλείς αναζητήσεις είναι κοινές με του προηγούμενου μήνα, οπότε δεν έχει αξία να τις επαναλάβω.

Αστείες Αναζητήσεις:

Howard Webb παιχνίδια που έχει diaitepsi μερος το 2011: Ομιλείτε την Ελληνικήν; Λίγο μπερδεμένη αναζήτηση γύρω από το γνωστό Άγλλο διαιτητή, Howard Webb. 14 αναζητήσεις παρακαλώ και 7 σελίδες ανά επίσκεψη με 0% bounce rate, δηλαδή όλοι βρήκαν κάτι να διαβάσουν! Ας μην παραπονιόμαστε…

Επαγγελματίας trader στοιχηματος: Σίγουρα, δεν είναι αστεία αναζήτηση. Ούτε αστείες είναι οι 8.5 σελίδες ανά επίσκεψη των 13 μοναδικών επισκεπτών του blog που προήλθαν από αυτήν την αναζήτηση και παρέμειναν για 12:22 λεπτά κατά μέσο όρο! Το αστείο είναι ότι μάλλον έχω περάσει την εικόνα του «επαγγελματία» τρομάρα μου.

Stoiximaonlain: Όσα domains κι αν αγοράσω για να κατευθύνω τους επισκέπτες στο blog, ποτέ δε θα με περνούσε από το μυαλό να χρησιμοποιήσω τη λέξη κλειδί, onlain. Το παραδέχομαι. Ελπίζω οι 7 επισκέπτες να έμαθαν πλέον ότι είναι “online”. Παραδίδονται και μαθήματα αγγλικών.

Ισοπαλίες: Πάντα απορώ τι προσπαθεί να βρει κάποιος που ψάχνει μία μόνο λέξη στο Google. «Στοίχημα», «αγώνες», «κέρδος»… Υπάρχουν χιλιάδες σκέψεις για το τι μπορεί να θέλει να βρει κάποιος που ψάχνει για «ισοπαλίες» έτσι αόριστα και δε θα προσπαθήσω να το μαντέψω γράφοντας εκατοντάδες άρθρα για ισοπαλίες. Ας κάνει πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή του να βρούμε κι εμείς πιο ενδιαφέροντα θέματα.

Poisson στηχημα: Ξέρετε να γράφετε το «poisson» (πουασόν) αλλά όχι το «στοίχημα»; Ναι, εσάς τους 3 λέω! Σας αξίζει βραβείο!

Stixima. laiw: Για το στοίχημα δεν (κ)λαίω! Αν όμως είχαν το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα «αγγλικά» οι 3 επισκέπτες όταν έγραφαν «στιχιμα λαις», αυτό θα έβγαινε. Όμως και πάλι, για κλάματα είναι! Υπάρχει και τελεία ανάμεσα!

Πολλοί αγώνες σε λίγες στήλες σίγουρο κέρδος: A blast from the past! Πότε θα σταματήσει ο [intlink id=”2231″ type=”post”]Έλληνας παίκτης του στοιχήματος[/intlink] να ψάχνει για σίγουρο κέρδος; Ποτέ, ξέρω, ήταν ρητορική η ερώτηση.

Traid bet: Οι εγγραφές άρχισαν!

Zygaria: Πόσο πάει το κιλό το στοίχημα κυρ Μήτσο σήμερα; Θα φέρεις καλό στοίχημα για το Πάσχα; Εντάξει, ας μην τα ισοπεδώνω όλα, ο άνθρωπος έψαχνε να βρει εικόνα ζυγαριάς για να βάλει στο blog του, σε κάποιο άρθρο έχω μία.

Από ποια χώρα είναι η Vasko Nta Gama: Και μαθήματα γεωγραφίας. 3 σελίδες διάβασε ο επισκέπτης που ελπίζω να μην ήταν ανήλικος και τον παρασύραμε στην ακολασία του στοιχήματος.

Η τρύπα της betfair: 8 σελίδες και 15 λεπτά παραμονής για τον επισκέπτη που ερευνά την οικονομική (θέλω να πιστεύω) τρύπα της κάθε εταιρίας.

Κατασκευαστές συστημάτων για το στοίχημα: 29 από δαύτους συνιστούν StoiximaOnline.com, αυτοί ξέρουν!

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.