la_liga_logoΣτα… απόνερα του Clasico, οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη της La Liga. Η 20η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι της Σεβίλλης, με την Betis να φιλοξενεί την Sevilla. «Πονηρή» έξοδος για την Barcelona στη Malaga ενώ η Real Madrid θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της υποδεχόμενη την Athletic Bilbao.

Την ευκαιρία να βάλει γερές βάσεις για είσοδο στην εξάδα έχει η Espanyol (στο 1.80) που υποδέχεται την εκ των ουραγών Granada (στο 4.60). Σε εξαιρετική κατάσταση η Espanyol, μετά από δυο διαδοχικές νίκες, πήρε ισάριθμες «χρυσές» ισοπαλίες κόντρα σε Barcelona και Sevilla. Μεσοβδόμαδα, έκανε επική ανατροπή, αφού το 0-2 από τη Mirandes μετατράπηκε σε 3-2 στα τελευταία πέντε λεπτά, για τα προημιτελικά του Copa del Rey. Από δυο συνεχόμενες ήττες – και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς – έρχεται η Granada. Εκτός έδρας μπορεί να μετράει δυο νίκες – και έξι ήττες – αλλά έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ! Εύκολα ή δύσκολα η Espanyol θα φτάσει στη νίκη, με το under 2,5 γκολ (στο 1.68) να είναι αρκετά πιθανό, όπως και το 1-0 (στο 6.50) ή 2-0 (στο 8.50) για ακριβές σκορ.

Μετά από τρία χρόνια, η πόλη της Σεβίλλης χωρίζεται ξανά στα δύο. Η Real Betis (στο 2.40) υποδέχεται τη Sevilla (στο 3.00) με τις δυο ομάδες να είναι σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση. Η Betis μετρούσε τρεις διαδοχικές ήττες (με γκολ 6-1) προτού ηττηθεί δύσκολα από την Barcelona την προηγούμενη αγωνιστική. Η Sevilla μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το 0-0 με την Espanyol εντός έδρας, επιτυχία δεν θεωρείται και η αλλαγή προπονητή ακόμα δεν έχει βοηθήσει! Η παράδοση, πάντως, δείχνει λίγα γκολ: τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς μεταξύ των δυο ομάδων με γηπεδούχο την Betis, ολοκληρώθηκαν με under 2,5 γκολ (στο 1.72)! Επιπλέον, σε έξι από τα οκτώ ματς υπήρξε τουλάχιστον μια ομάδα που δεν σκόραρε (στο 1.95 στην αγορά Και οι Δυο Ομάδες να Σκοράρουν).

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Malaga (στο 11.00) και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σηκώσει κεφάλι φιλοξενώντας την Barcelona (στο 1.27). Σα να μην έφτανε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Real Madrid, ήρθε και η ήττα στη Sporting Gijon, με τη Malaga να κατρακυλάει στην ένατη θέση, αφού συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές αήττητη – δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Με τέσσερα over 3,5 γκολ (στο 2.20) στα πέντε τελευταία ματς και με νωπές τις δάφνες από το 2-1 μέσα στο Santiago Bernabeu, η Barcelona δείχνει έτοιμη για μια ακόμα νίκη. Οι Καταλανοί μετρούν εννιά νίκες στα 10 τελευταία ματς κόντρα στη Malaga ανεξαρτήτως έδρας! Επιπλέον, τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ (στο 1.50) και τα τέσσερα εξ αυτών με over 3,5 γκολ. Διαλέγετε και παίρνετε…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Espanyol – Granada 1 @ 1.80

Real Betis – Sevilla    under 2,5 γκολ @ 1.72

Malaga – Barcelona  over 3,5 γκολ @ 2.20 

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).