Villarreal CFΤο Σαββατοκύριακο κύλησε αν μη τι άλλο εξαιρετικά στη La Liga σε ό,τι έχει να κάνει με τα προγνωστικά και το στοίχημα. [intlink id=”5010″ type=”post”]Τρία στα τρία[/intlink] με τον άσο της Espanyol, το over 3,5 γκολ στο Malaga – Barcelona και το under 2,5 γκολ στο ντέρμπι της Real Betis με τη Sevilla.

Με φουλ αυτοπεποίθηση και… τσέπες ας προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε στοιχηματικά το τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της La Liga, αυτό ανάμεσα στη Villarreal και την Sporting Gijon. Ναι, πρώτης, μιας και έπρεπε να διεξαχθεί τον Αύγουστο ωστόσο λόγω της διαμάχης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πραγματοποιείται τελικά αυτό το τριήμερο.

Για τη Villarreal (στο 1.80) πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι «τελικός» μιας και όπως ο τερματοφύλακας της ομάδας, Diego Lopez, δήλωσε πως «από εδώ και πέρα στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία»! Κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως το «κίτρινο υποβρύχιο» συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, με 5-11 γκολ, και κατρακύλησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την παραμονή! Επιπλέον, τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Villarreal έληξαν με over 2,5 γκολ.

Δυο βαθμούς περισσότερους έχει η Sporting Gijon (στο 4.50) που και αυτή, πάντως, βρίσκεται στην τελευταία τριάδα. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της πήρε μόλις μια νίκη ενώ τα πέντε εξ αυτών ολοκληρώθηκαν με over 2,5 γκολ.

Η παράδοση ευνοεί την Villarreal μιας και μέσα στο Madrigal παραμένει αήττητη την τελευταία τριετία (δυο νίκες και μια ισοπαλία) κόντρα στη Gijon ενώ ανεξαρτήτως έδρας μετράει μόλις μια ήττα (τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, στα υπόλοιπα). Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως μόνο το ένα από τα παιχνίδια αυτά ολοκληρώθηκε με over 2,5 γκολ (στο 2.05) και τα πέντε με under 2,5 γκολ (στο 1.72). Για να το… εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο σε τρία εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το under 1,5 γκολ (στο 3.25) και σε ισάριθμα το over 1,5 γκολ (στο 1.30).

Καλύτερη επιλογή φαντάζει το 2-3 γκολ. Συνήθως σε τέτοια ματς η γηπεδούχος (Villarreal) που «καίγεται» για βαθμούς μπαίνει δυνατά και πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ. Και από εκεί και πέρα είτε στα τελευταία λεπτά σημειώνει και δεύτερο είτε δέχεται την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους (Gijon) και από εκεί και πέρα το θέμα είναι ποιος (και αν) θα βάλει το δεύτερο γκολ για να πάρει τη νίκη. Καλές επιλογές, λοιπόν, το 2-1 (στο 9.00) και το 1-1 (στο 7.00) για ακριβές σκορ. Ο Marco Ruben (στο 2.70) θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τη Villarreal

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Villarreal – Sporting Gijon  1 @ 1.80

Villarreal – Sporting Gijon  2-1 (ΑΣ) @ 9,00

Marco Ruben            Να Σκοράρει στον Αγώνα @ 2.70

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).