carling_league-cupΕχοντας ως «προίκα» τη νίκη 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, η Crystal Palace ταξιδεύει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει την Cardiff και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του League Cup. Εκεί θα βρει μπροστά της μια εκ των Liverpool και Manchester City που κοντράρονται την Τετάρτη.

Η Crystal Palace (στο 5.00) μπορεί να έχει πλεονέκτημα ενός γκολ έναντι της Cardiff (στο 1.65) από το πρώτο παιχνίδι, αλλά εάν μας δίδαξε κάτι το ματς στο Selhust Park είναι πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δυο αυτών ομάδων της Championship. Αμφότερες έχουν εξαιρετικούς προπονητές στον πάγκο, τους Malky Mackay και Dougie Freedman, αντίστοιχα, και αρκετά ταλαντούχους παίκτες.

Η Cardiff (στο 1.85 να προκριθεί) θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την τρίτη παρουσία της στο ανακαινισμένο Wembley την τελευταία πενταετία. Από την άλλη, η Crystal Palace (στο 1.85 να προκριθεί) βρίσκεται κοντά στο φινάλε ενός «φανταστικού ταξιδιού», όπως το αποκάλεσε ο αρχηγός της, Paddy McCarthy (στο 13.00 Να Σκοράρει στον Αγώνα). Και να σκεφτεί κανείς πως πριν από 18 μήνες, οι «Eagles» έμπαιναν σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης για δεύτερη φορά τα 11 τελευταία χρόνια!

Η παράδοση στα Κύπελλα, είναι με την Crystal Palace που έχει κερδίσει την Cardiff και στις πέντε φορές που την υποδέχθηκε στο Selhust Park ενώ απέσπασε ισοπαλία στο μοναδικό ματς στο Cardiff City Stadium. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα οι Ουαλοί μετρούν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, στο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, η ομάδα του Mackay επικράτησε 2-0, με τα γκολ των Kenny Miller (στο 2.20 Να Σκοράρει στον Αγώνα) και Peter Whittingham (στο 3.40 Να Σκοράρει στον Αγώνα), σκορ που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό – όλες οι άλλες νίκες ήταν στο γκολ.

Με εννέα νίκες σε 13 παιχνίδια εντός έδρας, η Cardiff θέτει υποψηφιότητα για τα play off της Championship για μια ακόμα χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό πως στο γήπεδό της έχει σημειώσει εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα 10 τελευταία ματς για το League Cup! Επιπλέον, σε 34 φετινούς αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, οι «Bluebirds» δεν κατάφεραν να σκοράρουν μόλις σε τέσσερα ματς – ένα εξ αυτών το πρώτο κόντρα στους «Eagles».

Την ίδια στιγμή, η Crystal Palace μετράει έξι διπλά σε 14 ταξίδια της στην Championship – και καμία ισοπαλία. Φέτος, στο Carling Cup κέρδισε και τα έξι ματς που έδωσε ενώ είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία. Επιπλέον, στο διάστημα αυτό δέχθηκε μόλις τρία γκολ και σε όλα πλην του πρώτου ημιτελικού, σημείωσε από δύο γκολ!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Cardiff – Crystal Palace       Σύνολο Τερμάτων 2-3 @ 1.909

Crystal Palace            Over 0,5 Γκολ @ 1.571

CardiffCrystal Palace       Και οι Δυο Ομάδες θα Σκοράρουν @ 1.909

Cardiff – Crystal Palace       2-1 (ΑΣ) @ 8.50

Miller  Να Σκοράρει στον Αγώνα @ 2.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).