joveticΣτις σημερινές προτάσεις για στοίχημα κυνηγάμε τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση Genoa-Fiorentina και ΑΕΚ-Παναιτωλικός, και τη νίκη της Chievo στο Bentegodi. Ας τα δούμε…

16:00 GenoaFiorentina

Η Genoa μπορεί να δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα δύο τελευταία με Juventus και Roma, αλλά παραμένει η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στη Serie A, έχοντας δεχτεί 49 γκολ σε 28 αγώνες (1.75/αγώνα). Έχει όμως και επιθετικές «αρετές» που δε μας τις έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια, και λογικά θα έχει την ευκαιρία να το κάνει απέναντι στη Fiorentina, η οποία είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας (1 νίκη σε 14 εξόδους) και προέρχεται από την «πεντάρα» από τη Juventus. Η επιστροφή του Jovetic σίγουρα θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του (πρώτος σκόρερ της Fiorentina με 12 γκολ) και εμάς που θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ στο Luigi Ferraris. Over!

16:00 ChievoSiena

CHIEVO_VERONAΗ Chievo χρειάζεται μαθηματικά πέντε βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή και θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει απέναντι στην απογοητευμένη Siena, η οποία έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό κυπέλλου χάνοντας από τη Napoli με 2-0, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα me 2-0 από τη Novara, μία από τις «χειρότερες» ομάδες της Serie A. Η ομάδα από τη Βερόνα θέλει να βελτιώσει την εντός έδρας συγκομιδή βαθμών (μία νίκη στα πέντε τελευταία) απέναντι στη Siena, που δε θα έχει τον παίχτη βαρόμετρο, Calaio. Άσος!

17:15 ΑΕΚ – Παναιτωλικός

libe_leonardo«Καίγονται» οι δύο ομάδες για τη νίκη. Η ΑΕΚ αρχίζει να ανησυχεί για τη συμμετοχή της στα play-off βλέποντας Άρη και Αστέρα να πλησιάζουν απειλητικά, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών, μαζεύοντας τους βαθμούς που χρειάζονται για να εξασφαλίσει την παραμονή. Μοναδικό της όπλο για να το πετύχει η επίθεση, έχοντας στη σύνθεσή της παίχτες ικανούς να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Η ΑΕΚ προέρχεται από 14 under σε όλες τις διοργανώσεις και ήρθε η ώρα να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ σε μία αναμέτρησή της. Over!

Προγνωστικά στοιχήματος

Genoa – Fiorentina   over   2.05

Chievo – Siena   1   2.40

ΑΕΚ – Παναιτωλικός   over   2.50

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.