Gladbach vs BayernΒγήκαν εύκολα τα δύο βραδινά ματς στις προτάσεις της Πέμπτης για την Primera Division, αλλά μας τα χάλασε μεσημεριάτικα η Beşiktaş. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τις σημερινές προτάσεις για στοίχημα, ποντάροντας στην νίκη της Gladbach και της Marseille και περιμένοντας τα γκολ στο Britannia, ανάμεσα σε Stoke και Manchester City. Ας τα δούμε…

16:30 GladbachHoffenheim

Εντυπωσιακή φέτος η Gladbach που βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της Bundesliga και διεκδικεί επάξια την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League. Αποκλείστηκε την Τετάρτη στον ημιτελικό του κυπέλλου από τη Bayern (τρίτη φετινή συνάντηση με τους Βαυαρούς χωρίς να χάσει) και τώρα μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτόν το στόχο. Η Hoffenheim, αντί να ξυπνήσει μετά την «εφτάρα» από τη Bayern, έκανε ακριβώς το αντίθετο χάνοντας και εντός έδρας, γεγονός που έχει δημιουργήσει πολύ γκρίνια στα αποδυτήρια. Η επιστροφή Hermann θα βοηθήσει αρκετά την επιθετική λειτουργία τη Gladbach, η οποία δε θα δυσκολευτεί να κάμψει την αντίσταση της Hoffenheim, που δικαιολογημένα βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Άσος!

19:30 StokeManchester City

manchester-city-panigyrismosΗ Manchester City, κερδίζοντας τη Stoke, έχει τη δυνατότητα να ανεβεί και πάλι στην κορυφή της Premier League, έστω και προσωρινά (η United αγωνίζεται Δευτέρα). Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να σκοράρει απέναντι σε μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίας, η οποία στο Britannia έχει σκοράρει στα 14 από τα 17 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η City το έχει το γκολ (σημειώνει 2.63 τέρματα/αγώνα), αλλά προέρχεται από 7 συνεχόμενα εκτός έδρας under στην Premier. Ευκαιρία να το αλλάξει! Over!

20:00 NiceMarseille

marseille-fasiΣπάνιο πράγμα ομάδα που αγωνίζεται στους «8» του Champions League, να έχει να κερδίσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια και να καταφέρνει να αποκλείεται στο κύπελλο από ομάδα γ΄ κατηγορίας (Quevilly). Αυτά είδε ο πρόεδρος και πήγε να «ξυπνήσει» τους παίχτες, ζητώντας τη νίκη απέναντι στην πολύ αδύναμη Nice, ώστε να υποδεχθούν την Τετάρτη τη Bayern με καλύτερη ψυχολογία. Διπλό!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Gladbach – Hoffenheim   1   1.75

Stoke – Manchester City   over   2.00

Nice – Marseille   2   2.62

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.