uefa-champions-leagueΜε δύο προτάσεις για στοίχημα συνεχίζουμε σήμερα: το σπουδαίο ντέρμπι του Merseyside και την αναμέτρηση της Inter με τη Marseille  για τους “16” του Champions League.

21:45 Inter – Marseille

sneijder “Ξεμπλόκαρε” η Inter και θέλει να πατήσει στη νίκη επί της Chievo για πάρει την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης. Ο Ranieri δε βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αλλά μετά τη δήλωση υποστήριξης του προέδρου Moratti, φαίνεται πως δε βιάζεται να φύγει από το Meazza και η πρόκριση μπορεί να το σιγουρέψει. Η Marseille μπορεί να έχει το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά η πορεία της στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα (6 χωρίς νίκη – 2 ισοπάλίες/4 ήττες) δε δείχνει ότι μπορεί να πάει πολύ μακριά. Άσος!

22:00 Liverpool – Everton

steven_gerrardΝίκη γοήτρου θα ψάξουν οι “κόκκινοι” στο τοπικό ντέρμπι. Μπορεί να πήραν το League Cup, αλλά στο πρωτάθλημα είναι λίγο στα “κάτω” τους. Είναι πολλές οι τρεις συνεχόμενες ήττες για τη Liverpool, το ίδιο και το αήττητο για εφτά ματς της Everton. Θα πάμε κόντρα στη φόρμα των δύο ομάδων, ελπίζοντας στην επιθετική “ανάταση” της ομάδας του Dalglish. Υπέρ μας και η πρόσφατη παράδοση στο Anfield: 12 αγώνες χωρίς νίκη για την Everton. Άσος!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Inter – Marseille   1   1.95

Liverpool – Everton   1   1.72

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.