coppa-italiaΜας τα χάλασε η Manchester United στις προηγούμενες προτάσεις μας αλλά ως όψεται… Γεμάτο το μεσοβδόμαδα κουπόνι, με αρκετά πρωταθλήματα να έχουν εμβόλιμες αγωνιστικές, αλλά και τα εγχώρια κύπελλα σιγά-σιγά να οδεύουν προς το τέλος τους. Στις σημερινές προτάσεις για στοίχημα ξεκινάμε με την εύκολη επικράτηση της Marseille, τη νίκη σωτηρίας για τη Blackburn και αναμένουμε ένα φτωχό σε γκολ ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Juve και Milan. Ας τα δούμε…

21:30 QuevillyMarseille

Λες και τα έχει παρατήσει η Marseille στο πρωτάθλημα. Κατάφερε και έχασε εντός έδρας από τη Dijon, μένοντας χωρίς νίκη για έβδομο παιχνίδι. Με τον ανταγωνισμό για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα να είναι πολύ έντονος φέτος, και την 4η θέση να απέχει 8 βαθμούς, δε φαίνεται να έχει όρεξη να το κυνηγήσει. Θα το κάνει όμως μέσω των κυπέλλων, αφού βρίσκεται ήδη στον τελικό του League Cup, ενώ έχει μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί και στα ημιτελικά του κυπέλλου, απέναντι στην Quevilly (γ’ κατηγορία). marseille-interΑυτή με τη σειρά της, με το ζόρι θα μείνει στη National (βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), δε νομίζω να θέλει κα πρόκριση επί της Marseille…; Διπλό!

21:45 Juventus Milan

Η Juventus μπορεί να κέρδισε με 5-0 τη Fiorentina αλλά αυτό ήρθε υπό συγκεκριμένες συνθήκες και δεν πρέπει να μας τρομάζει. Φέτος στη Serie A μετράει 20 στα 28 under και έχει γίνει «μανούλα» στο να κρατάει χαμηλά το σκορ. Αυτό άλλωστε θα κυνηγήσει και στον ημιτελικό με τη Milan, έχοντας υπέρ της το 2-1 του πρώτου αγώνα. Η Milan θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες και με τον Ibrahimovic μόνο προωθημένο, δε θα μπορέσει να σπάσει εύκολα την άμυνα της Juve. Under!

22:00 BlackburnSunderland

Wolves-v-BlackburnΜετά την εκτός έδρας νίκη επί της Wolves (2-0), η Blackburn ξέφυγε τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Με την εικόνα των τελευταίων αγώνων δείχνει ότι το αξίζει. Μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο, απέναντι στη Sunderland, η οποία θα ταξιδέψει στο Ewood Park χωρίς δύο βασικά στελέχη της άμυνας (O’Shea, Richardson) και δύο του κέντρου (Sessègnon, Cattermole). Άσος!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Quevilly – Marseille   2   1.44

Juventus – Milan   under   1.73

Blackburn – Sunderland   1   2.40

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.