musacchio 300x300Καλό σε γενικές γραμμές το Σαβ/κο, με τα περισσότερα φαβορί να επικρατούν. Οι σημερινές μας προτάσεις αφορούν ότι «περίσσεψε» από τα μεγάλα πρωταθλήματα…

22:00 VillarrealGetafe

«Από τα σαλόνια στα αλώνια» για τη Villarreal που από κει που τη θαυμάζαμε στο Champions League (και ας μην τα πήγε και τόσο καλά), τώρα αγωνίζεται για να σώσει την κατηγορία. Τρία ματς χωρίς νίκη για τα «κίτρινα υποβρύχια», που θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν το αήττητο των οχτώ τελευταίων αγωνιστικών στην έδρα τους, απέναντι στη Getafe που δεν κέρδισε στα πέντε τελευταία, δείχνοντας αρκετά κουρασμένη. Επιπλέον αρνητικό, η κακή της παράδοση στο El Madrigal (7-1-0). Άσος!

22:00 ArsenalNewcastle United

the-emirates-stadiumΣε πολύ καλή κατάσταση η Arsenal το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ παραλίγο την προηγούμενη Τρίτη να έκανε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της ιστορίας των ευρωπαϊκών κυπέλλων, κερδίζοντας εντός την Milan με 3-0. Παραδοσιακά επιθετική ομάδα, διαθέτει έναν από τους καλύτερους φορ του κόσμου (van Persie), με τη βοήθεια του οποίου φέτος σκοράρει κάτι παραπάνω από 2 γκολ/αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ στα παιχνίδια της στην Premier σημειώνονται μ.ο. 3.44 τέρματα ανά αγώνα. Μετράει 9 στα 11 over, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, δύο περισσότερα από τη Newcastle (7 στα 11) η οποία χάρη στην αποτελεσματικότητα της έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στους «μεγάλους», ενώ δεν λείπουν τα πολλά γκολ στις αναμετρήσεις της, αφού σημειώνονται 2.90/αγώνα Premier League. Over!

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Villarreal – Getafe   1   1.90

Arsenal – Newcastle United   Over   1.62

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.