champions-leagueΟ ΑΠΟΕΛ μας «πλήρωνε» μέχρι το 75’, αλλά χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά για να γίνει το ματς από under (0-0 75’) σε over (0-3 90’). Όσο για τη Benfica δεν κατάφερε να σκοράρει εντός έδρας μετά από 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια και μας στέρησε το G/G. Συνεχίζουμε με τις σημερινές προτάσεις για στοίχημα, με τις αναμετρήσεις σε Vélodrome και San Siro. Ας τα δούμε…

21:45 Marseille – Bayern

Η Bayern είναι (θεωρητικά τουλάχιστον) το φαβορί της αναμέτρησης και λόγω ονόματος αλλά και λόγω κινήτρου, αφού ο φετινός τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στο Allianz-Arena. Η Marseille βρίσκεται σε… «κακά χάλια», μετρώντας 8 ήττες και 1 ισοπαλία στα 9 τελευταία, ενώ τελευταία της νίκη ήταν στις 22 Φεβρουαρίου, στον αγώνα με την Inter. Θα πρέπει να βρει τον τρόπο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, όπως έκανε στα 5 από τα 8 φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της απέναντι στη Bayern η οποία έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία στην Ευρώπη. Αν και οι Βαυαροί μετράνε πέντε under στις ισάριθμες φετινές ευρωπαϊκές τους εξόδους, η πρόσφατη… παραγωγικότητα τους (22 γκολ στα 5 τελευταία) δείχνει ότι, εκτός του ότι μπορούν να κάνουν ο over και μόνοι τους, θα καταφέρουν να σκοράρουν και στο Vélodrome. Over!

21:45 Milan – Barcelona

Φαινομενικά και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει φαβορί (Barcelona), αλλά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, και ειδικά όταν πρόκειται για “μεγαθήρια” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Βλέποντας τι συνέβη στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους στη φάση των ομίλων (2-2 Camp Nou, 2-3 San Siro), και με τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, δεν αποκλείεται να καταφέρουν να σκοράρουν αμφότερες και πάλι. Επιπλέον, η Barcelona μετράει 7 G/G στα 10 τελευταία παιχνίδια της (Ευρώπη και Ισπανία), ενώ η Milan έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 8 φετινά της ευρωπαϊκά παιχνίδια. G/G!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Marseille – Bayern   over   2.05

Milan – Barcelona   G/G   1.65

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.