chelseaΧθες επαληθεύτηκαν και τα δύο σημεία στο Camp Nou (G/G και Over), αλλά μας τα χάλασε η Marseille που δεν κατάφερε να σκοράρει και να μας δώσει και εκεί το G/G. Συνεχίζουμε με τις σημερινές μας προτάσεις για στοίχημα, με τις δύο αναμετρήσεις που θα ολοκληρώσουν την τετράδα των ημιτελικών. Ο νικητής του ζευγαριού Real-ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Bayern, ενώ του Chelsea-Benfica την Barcelona. Στο Bernabéu υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά στο Stamford Bridge, παρά το 0-1 του πρώτου αγώνα, υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τη Benfica. Ας τα δούμε…

21:45 Real Madrid – ΑΠΟΕΛ

Με το 3-0 του πρώτου αγώνα οι ελπίδες εκμηδενίστηκαν για τον ΑΠΟΕΛ (για να μην πούμε ότι θα ήταν το… 8ο θαύμα αν κατάφερνε να πάρει κάτι στο Bernabéu!). Ο μόνος εφικτός στόχος για την ομάδα του Jovanović είναι να μη διασυρθεί στην Ισπανία και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει παίζοντας το γνωστό πλέον στυλ ποδοσφαίρου: «σφιχτά» πίσω και χτυπάμε με αντεπιθέσεις. Με 7 στα 7 Χ στο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ στις φετινές ευρωπαϊκές του εξόδους (12 στα 15 ανεξαρτήτου έδρας στο Champions League), δεν αποκλείεται να το κάνει και σήμερα, με τη Real να μην έχει κανένα λόγο να «σκιστεί» και να χτυπήσει το ματς από την αρχή, προτιμώντας να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια σε Ισπανία και Ευρώπη. Ισοπαλία στο ημίχρονο!

21:45 Chelsea – Benfica

Θεωρητικά η Chelsea είναι το φαβορί, μετά το 0-1 που πήρε στο da Luz. Οι Άγγλοι έχουν κερδίσει και τα τέσσερα εντός που έχουν δώσει φέτος, επικρατώντας των Leverkusen, Genk, Valencia και Napoli, πετυχαίνοντας 3.5 γκολ/αγώνα. Εύκολα-δύσκολα θα το καταφέρει να το κάνει και απέναντι στους Πορτογάλους, οι οποίοι έχουν δεχτεί γκολ στα 20 από τα 23 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η Benfica από την άλλη, που στην πιο πρόσφατη επίσκεψη της στην Αγγλία απέσπασε την ισοπαλία από την Manchester United (2-2, 22/11/2011), έχει καταφέρει να σκοράρει και στις έξι εξόδους της στο Champions League φέτος και το να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα είναι ο μοναδικός τρόπος να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση. Σημ.: Από την Chelsea θα λείψει ο «αεικίνητος» αμυντικός David Luiz, ενώ το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης της Benfica, Óscar Cardozo (26 γκολ σε 38 αγώνες), δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα 3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. G/G!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Real Madrid – ΑΠΟΕΛ   ισοπαλία στο ημίχρονο   4.00

Chelsea – Benfica   G/G   1.91

Το νου σας… και καλά κέρδη!

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Middlesex University του Λονδίνου. Έχει εργαστεί στους τομείς marketing, διαφήμισης και ανθρώπινου δυναμικού. Η ενασχόληση του με το στοίχημα ξεκίνησε το 2001 όταν και επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αγγλία. Οι προτάσεις του στηρίζονται στις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην ειδησεογραφία αλλά και στη στατιστική των ομάδων ή των πρωταθλημάτων τα οποία παρακολουθεί.