betfair-apodoseis-stoixima-ekloges-2012Με 4 μέρες να απομένουν για τις Βουλευτικές Εκλογές του Ιουνίου 2012, οι αποδόσεις του πολιτικού στοιχήματος δείχνουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας ως μια μορφή άτυπης δημοσκόπησης. Η απόδοση για νίκη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στο 1.40 στο ανταλλακτήριο της betfair και στο 1.35 στη Unibet. Το στοίχημα εκλογών αναφέρεται στο νικητή ψήφων στις εκλογές της Κυριακής, το οποίο λίγες μέρες νωρίτερα έδινε ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού οι αποδόσεις είχαν αγγίξει το 2.00, προβλέποντας με άλλα λόγια 50% πιθανότητα για νίκη ενός εκ των δύο κομμάτων. Πλέον τα προγνωστικά γέρνουν σημαντικά υπέρ της ΝΔ, ενώ για άλλη μια φορά είναι φαβορί η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη νέα Βουλή.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις του στοιχήματος στην πολιτική, το ΠΑΣΟΚ προβλέπεται να συγκεντρώσει περίπου το 11% των ψήφων αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα εάν θα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο το ποσοστό ψήφων από 11%. Επίσης τα προγνωστικά προβλέπουν είσοδο μέχρι 7 κόμματα στη νεοσύστατη Βουλή (1.15), με τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει τουλάχιστον 5.4% (1.75). Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 27% των ψήφων (1.70), ενώ νικητής και σε αυτές τις εκλογές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η αποχή, που αναμένεται να είναι κοντά στο 33.5% (1.85).

Πριν αποφασίσετε αν θα στοιχηματίσετε στις αποδόσεις των εκλογών, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα κερδισμένα στοιχήματα των εκλογών του Μαΐου. Όπως επίσης και να απέχετε από το στοίχημα των εκλογών της 17ης Ιουνίου!

unibet-apodoseis-stoixima-eklogon-2012

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.