pame-stoixima-vardar-BATE-champions-leagueΈνας αγώνας για τα προκριματικά του Champions League που ξεχωρίζει σήμερα είναι εκείνος μεταξύ Vardar Skopje και BATE Borisov. Με πολλά από τα προγνωστικά στοιχήματος που κυκλοφορούν online να επιλέγουν τη νίκη της Vardar ή την ισοπαλία, η απόδοση της BATE Borisov ανεβαίνει σταθερά από το χαμηλό του 1.80 κοντά στο 2.0 με ταυτόχρονη πτώση της απόδοσης για νίκη της Vardar ακόμα και κάτω από 4.50 στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Προς το παρόν το 3.75 που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τη νίκη της γηπεδούχου μοιάζει ασφαλές, αν και δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε στο στοίχημα της Vardar.

vardar-BATE-apodoseis-stoixima

Στο BettingExpert βρήκα τρία προγνωστικά του αγώνα της Vardar Skopje με την BATE Borisov, τα οποία δεν προβλέπουν νίκη για τη φιλοξενούμενη. Η πρώτη ανάλυση επιλέγει το 1Χ σε απόδοση 1.98 και η δεύτερη τη νίκη της Vardar με ασιατικό στοίχημα στο 0.5 υπέρ της γηπεδούχου. Στο τρίτο κείμενο τα προγνωστικά του αρθρογράφου αποφεύγουν τη νίκη της BATE Borisov και δίνουν την ίδια πρόταση του ασιατικού στοιχήματος, αλλά με περισσότερη σιγουριά. Στο FreeBetting.com ο Frank Beresford δεν ελκύεται από τη χαμηλή απόδοση της BATE Borisov με δεδομένη την απουσία σημαντικών μέσων παικτών, όπως του Dmitri Baga και Renan Bressan. Επιπλέον συνάντησα προγνωστικά υπέρ της ισοπαλίας, ώστε να επαληθευτεί η πρόκριση της BATE στον επόμενο γύρο του Champions League.

Vardar-Skopje-BATE-Borisov-apodosi-stoixima-betfair

Όσον αφορά τις μεταβολές των αποδόσεων στο ανταλλακτήριο της Betfair, εκείνες εμφανίζουν την προτίμηση των παικτών να στοιχηματίσουν είτε υπέρ της υψηλής απόδοσης της Vardar Skopje ή κατά της νίκης της BATE Borisov που μάλλον αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή στον αγώνα αυτό. Στοιχηματίζοντας κατά της BATE αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο ρισκάρετε μία μονάδα για να κερδίσετε μία, ακόμα και στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Από την άλλη για κάποιους η ανοδική απόδοση της BATE ίσως αποτελεί καλή δικαιολογία για να στοιχηματίσουν σε μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με το 1.70 του Πάμε Στοίχημα. Πάντως τα προγνωστικά στοιχήματος δε συμφωνούν με αυτήν την επιλογή.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.