100m-olympiakoi-agones-2012-bolt-blakeΤα στοιχήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ένα από αυτά, το στοίχημα για την κούρσα των 100 μέτρων ήδη έχει συγκεντρώσει 40,000 ευρώ τζίρο δίνοντας φαβορί τον Usain Bolt. Ωστόσο οι μεταβολές των αποδόσεων στα δύο φαβορί του αγώνα, Bolt και Yohan Blake, προβλέπουν ενδεχομένως ήττα του Bolt και νίκη του Blake. Η αρχική απόδοση του στοιχήματος του πρώτου μετακινήθηκε από 1.45 στο 1.65 περίπου, ενώ ταυτόχρονα η απόδοση του Blake έπεσε απότομα από το 6.0 στο 3.50, καταγράφοντας τη χαμηλότερη τιμή στο 2.0!

Καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα μακροχρόνιο στοίχημα, το οποίο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως τραυματισμούς, πιθανές αποχωρήσεις αθλητών, αποκλεισμούς, προγνωστικά και φήμες, αναμένονται αρκετές αυξομειώσεις των αποδόσεων μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού των 100 μέτρων στις 4 Αυγούστου. Πάντως η πρώτη εικόνα των γραφημάτων όπως αυτά εμφανίζονται στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair, δείχνει μια έντονη νευρικότητα της αγοράς που αποδεικνύει πως οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν ενάντια στο μεγάλο φαβορί. Για άλλους πάλι ίσως είναι νωρίς η οποιαδήποτε τοποθέτηση χρημάτων ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Προσωπικά θα ρισκάρω 90€, εφόσον ταιριαστεί το «κατά» στοίχημά μου των 500€ στο 1.65 και έχοντας ορίσει stop loss το 1.40, όπως φαίνεται στην εικόνα του trading.

bolt-100m-stoixima-olympiakoi-agones-2012

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.