Υπάρχουν ημέρες που είτε έχω μεγάλη όρεξη για μπάλα και γκολ, με αποτέλεσμα όλα τα παιχνίδια να τα βλέπω (ή να θέλω) να έχουν πολλά γκολ. Μία τέτοια ημέρα είναι και η σημερινή. Οπότε η στοιχηματική ημέρα περιλαμβάνει προγνωστικά ποδοσφαίρου παιχνιδιών που «βλέπω» πολλά γκολ και όχι μόνο.

Bristol City – Leeds

england

Ο ορισμός του Over 2.5, όταν λάβουμε υπόψη τη στατιστική συμπεριφορά των ομάδων, τις αδυναμίες που παρουσιάζουν οι αμυντικές τους γραμμές, αλλά και την ικανότητα των επιθετικών τους γραμμών να σκοράρουν κάτω από δύσκολες αλλά και εύκολες συνθήκες. Η έδρα της Bristol City αποδεικνύεται εξαιρετική μέχρι στιγμής, όπου εκεί εφαρμόζεται η φιλοσοφία «όσα πάνε και όσα έρθουν». Άλλωστε μόνο έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι στα τρία εντός έδρας που έδωσε είχαμε σύνολο γκολ πάνω από 4.5 ανά παιχνίδι, με την επιθετική της γραμμή να σκοράρει περίπου 3.5 γκολ/αγώνα. Στον αντίποδα, τι να γράψει κανείς και για τη φιλοξενούμενη, η οποία συνεχίζει το ίδιο βιολί με αυτό που έμαθε και στην παρισινή περίοδο. Έξι στα επτά Over 2.5 έχει η ομάδα του αγγλικού βορρά, και είμαι πεπεισμένος ότι σήμερα μπορεί να βοηθήσει αρκετά ώστε να επαληθευτεί το Over 3.5 σε απόδοση 2.625.

Hull City – Peterborough

hull cityΤο απόλυτο στην έδρα της έχει η Hull, με τρεις στις τρεις νίκες και θετικό συντελεστεί τερμάτων 8-2, δείχνοντας ότι τη φετινή περίοδο παράγει μεστό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Το συμπτωματικό γεγονός του παιχνιδιού, από στατιστικής πλευράς είναι ότι και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει ακριβώς τον ίδιο συντελεστή τερμάτων (αρνητικό βέβαια) στα εκτός έδρας παιχνίδια της που έδωσε στην φετινή Championship. Το Over 2.5 δίδεται σε οριακά αποδεκτή απόδοση, για τα γούστα μου, ωστόσο αποτελεί ένα από τα σημεία του σημερινού μου χαρτοφυλακίου.

Wolves – Sheffield Wed

wolvesΕδώ μπορεί να υπάρξει αντίλογος για το παιχνίδι που διεξάγεται στο Molineux Stadium, και πιο συγκεκριμένα για την απόδοση της γηπεδούχου όσον αφορά την επίδοσή της όσον αφορά πάντα το στοίχημα σε γκολ, ωστόσο βασίζομαι αρκετά στην τρέλα αλλά και στις αδυναμίες που έχει η φιλοξενούμενη Sheffield Wed. Τα επτά στα επτά Over 2.5 που έχει καταφέρει η ομάδα του Jones είναι ικανά να με πείσουν ότι η ομάδα του ακόμα ψάχνεται κυρίως σε αυτό που ονομάζουμε αμυντική συμπεριφορά ομάδας. Οι δύσκολες στιγμές που θα περάσει η ομάδα του Sheffield μέσα στην αήττητη Wolves πιστεύω ότι θα συνοδευτούν και με γκολ, έτσι ώστε να επαληθευτεί το Over 2.5 σε μια απόδοση που δείχνει ότι φοβίζει τον bookmaker.

sunderlandΤο φουλ του Over 2.5 κλείνει με τους υψηλού ρίσκου άσσους από την Premier League και συγκεκριμένα με την πιθανή νίκη της Stoke αλλά και της Sunderland. Το κοινό χαρακτηριστικό και των δύο παιχνιδιών είναι ότι οι προαναφερθέντες ομάδες προέρχονται από πολλές ισοπαλίες που σε ορισμένες από αυτές αξίζανε ακόμα και την νίκη και επιπρόσθετα υποδέχονται ομάδες, οι οποίες προσωπικά πιστεύω ότι είναι μισή κλάση πιο κάτω από αυτές. Αποδόσεις κοντά και πάνω από το 2 χαρακτηρίζονται ικανοποιούν τα στοιχηματικά μου κριτήρια, οπότε και έχω κλείσει του φουλ με τους συγκεκριμένους άσσους. Άλλωστε στο πόκερ ένα καλό χέρι κλείνει με άσσους στο turn και στο river ε?

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Bristol City – Leeds     Over 3.5 [at] 2.625

Hull City – Peterborough  Over 2.5 [at] 1.615

Wolves – Sheffield Wed  Over 3.5 [at] 1.615

Stoke City – Swansea  Stoke City [at] 2.00

Sunderland – Wigan Sunderland [at] 2.15

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).