Πριν ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ Chelsea και Juventus, μπορούσε κανείς να εξασφαλίσει το παρακάτω κέρδος στο συγκεκριμένο στοίχημα του Champions League κάνοντας trading των αποδόσεων.

Πώς προβλέπει κανείς την άνοδο ή την πτώση των αποδόσεων ενός αγώνα ποδοσφαίρου; Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γραφήματα των αποδόσεων όπως ακριβώς γίνεται στα στοιχήματα των ιπποδρομιών. Πρώτα ωστόσο πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα καλύτερα στοιχήματα για trading και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να βρούμε τη μέθοδο εκείνη με την οποία νιώθουμε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Μία από αυτές αποτελεί και η τεχνική ανάλυση των γραφημάτων, μέσω της οποίας αγοράζονται ή πωλούνται αποδόσεις στο χρηματιστήριο του στοιχήματος!

chelsea-juventus-betfair-trading-stoixima

Στον αγώνα μεταξύ της Chelsea και της Juventus κάποιοι ρώτησαν ποιες ειδήσεις οδήγησαν στην άνοδο της απόδοσης της γηπεδούχου. Ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή ιδέα ακόμα και αυτή τη στιγμή που πραγματοποιείται ο αγώνας, πόσο μάλλον όταν προβλεπόταν η άνοδος της απόδοσης τις πρωινές ώρες. Το γράφημα εκείνη τη στιγμή είχε μια σχετική ανοδική τάση και σε συνδυασμό με την πτώση της απόδοσης της Juventus σε αρκετούς «κλασικούς» bookmakers, οδήγησαν στην απόφαση να στοιχηματιστεί κατά (να αγοραστεί) η απόδοση της Chelsea, με στόχο να εξασφαλιστεί κέρδος μέσω του trading στην Betfair, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα. Τελικά η άνοδος επαληθεύτηκε και 1 λεπτό πριν την έναρξη του αγώνα, η απόδοση είχε φτάσει στο 2.66.

chelsea-betfair-grafima-apodosi-stoixima

Μπορεί να ήταν δημοφιλείς tipsters που έδωσαν προγνωστικά υπέρ της Juventus, μπορεί να ήταν απουσίες και τραυματισμοί, μπορεί απλά ο κόσμος να εμπιστεύτηκε τη μεγάλη απόδοση της Juventus όπου πίστευε πως υπάρχει value. Υπάρχουν άπειροι λόγοι γιατί πέφτει μια απόδοση. Όποιος κι αν είναι ο λόγος ή ο συνδυασμός των αιτιών της πτώσης, η πτώση θα φανερωθεί στο γράφημα. Το πόσο θα πέσει η απόδοση είναι ένα θέμα που χωράει συζήτηση.

Προς το παρόν θα απολαύσω τον αγώνα μακριά από τον υπολογιστή. Κάτι που θα συμβούλευα στους επίδοξους παίκτες του στοιχήματος μέχρι να είναι σε θέση να αποφύγουν τις παγίδες του live στοιχήματος ποδοσφαίρου, ή να μπορούν να υπολογίσουν το πλεονέκτημά τους στο live στοίχημα γενικότερα.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.