Δύο ξεκάθαρα φαβορί δεσπόζουν στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League με τις Liverpool και Tottenham να υποδέχονται Stoke και Aston Villa αντίστοιχα.

Ας δούμε την στατιστική των αποδόσεων για τις αναμετρήσεις αυτές.

Home Win @ 1,35

Στον πίνακα παραπάνω παρατηρούμε ότι οι άσσοι του 1,35 στις 23 τελευταίες τους εμφανίσεις έχουν 18 επαληθεύσεις δηλαδή ποσοστό γύρω στο 78%. Συνεπώς η απόδοση περιέχει αξία. Επιπλέον μια κάλυψη στην ισοπαλία μας εγγυάται ότι έχουμε καλύψει την αναμέτρηση κατά 96% περίπου. Άρα αν θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια στοιχηματική αξία στο 1Χ θα ήταν ανόητο να μην την διεκδικήσουμε.

Ας δούμε τώρα τις 2 φαβορί ομάδες

Αρχίζουμε με την Liverpool.

Liverpool @ 1,35 (OPAP)

Παρατηρούμε στον πάνω πίνακα ότι στις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις όπου ο άσσος της τιμολογήθηκε 1,35 σημειώθηκαν 5 νίκες. Ποσοστό επαλήθευσης 83% δηλαδή. Από τις 5 αυτές νίκες οι 3 ήρθαν με 2+ τέρματα διαφορά.

Όσον αφορά την ήττα από την West Bromwich Albion αυτή ήταν έκπληξη όχι μονάχα βάσει αποδόσεων, αλλά κυρίως της εικόνας της αναμέτρησης.

Παρακάτω η βασική στατιστική απεικόνιση της τότε αναμέτρησης.

30(6) Shots (on goal) 9(3)
12 Fouls 8
15 Corner kicks 3
2 Offsides 4
63% Time of Possession 37%
2 Yellow Cards 0
0 Red Cards 0
2 Saves 6

«Had the hosts converted all their chances they would probably have made it into double figures but their season-long goalscoring problems cost them dearly once again.»

Πηγή: http://espnfc.com/uk/en/report/317990/report.html?soccernet=true&cc=5739

Βέβαια ο πίνακας που ακολουθεί θα δημιουργήσει ανασφάλειες για το σημείο.

Liverpool-Stoke (OPAP)

Βλέπουμε λοιπόν ότι η Stoke σαν φιλοξενούμενη περιπλέκει την κατάσταση. Πρόσθετο στοιχείο ότι η Stoke δεν έχει καν σκοράρει στις 4 τελευταίες επισκέψεις στο Anfield Road. Με 3 στα 4 «Χ» στο ημίχρονο ίσως να αξίζει η εν λόγω αγορά.

Προχωράμε στην Tottenham

Tottenham @ 1,35 (OPAP)

Ο πίνακας πάνω δείχνει 5/7 επαληθεύσεις στους άσσους της γηπεδούχου. Μεταφράζεται σε επαλήθευση 71% περίπου και βγάζει εκτός αξίας την απόδοση.

Απέναντι στην Aston Villa θα δούμε στον πίνακα παρακάτω ότι η εικόνα δεν είναι καλύτερη.

Tottenham-Aston Villa (OPAP)

Αξίζει να παρατηρήσουμε τις τιμολογήσεις του άσσου σε αυτές τις αναμετρήσεις. Οι τιμολογήσεις στο 1,90-1,95 στην ουσία έκαναν λόγω για μοιρασμένες πιθανότητες. Η τιμολόγηση στο 2,00 φανέρωσε δυσκολίες για την γηπεδούχο. Το 2010-2011 η απόδοση έπεσε αισθητά για να σημειωθεί νίκη έστω και στο γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά το 1,45 δικαιολογείται από το καθαρό 2-0.

Φέτος το 1,35 τι περιέχει άραγε;

Από στοιχηματικής άποψης θα καλύψω τις ισοπαλίες και στα 2 παιχνίδια στα ακριβή σκορ 1-1, 2-2. Παράδειγμα στοιχηματισμού οι 2 πίνακες που ακολουθούν.

Liverpool-Stoke (Wage Table)

Tottenham-Aston Villa (Wage Table)

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+