Οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει σε δύο χρόνια στη Βραζιλία, κλέβουν την παράσταση. Σήμερα Παρασκευή διεξάγονται τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική των ομίλων, με την Ελλάδα να υποδέχεται τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Στοιχηματική αξία βρίσκουμε και στο παιχνίδι της Σερβίας με το Βέλγιο.

Η Ελλάδα (στο 2.25) υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (στο 3.5), με τις δυο χώρες να θέλουν να πετύχουν το τρία στα τρία. Ωστόσο, η Εθνική μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών την ώρα που ο Safet Sušić έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του. Πάντως ο Fernando Santos δεν χάνει την αισιοδοξία του, ούτε και μετά το φαξ του Παναθηναϊκού που απείλησε να τινάξει στον αέρα το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Εθνικής. Η αλήθεια, όμως, είναι πως με Edin Dzeko, Zvjezdan Misimovic, Vedad Ibisevic, Sejad Salihovic και τα άλλα παιδιά, η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα. Πιστεύω πως ο Santos θα κοιτάξει πρώτα να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα (στο 2.75 στην αγορά Να μην παραβιαστεί η Εστία) και εάν έρθει κάποιο γκολ, έχει καλώς. Αλλιώς δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Προβάδισμα στο under 2,5 γκολ (στο 1.775) ενώ στοιχηματική αξία έχει και το Χ στο ημίχρονο (στο 2.05).

Οσο για σκόρερ πρώτου γκολ, εάν υπάρξει, θα τιμήσω τον Dzeko (στο 6.50) Φορμαρισμένος, είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός ξελασπώνει τη Manchester City, έκανε χατ-τρικ πριν από έναν μήνα με την φανέλα της εθνικής και φιλοδοξεί να πετύχει ακόμη ένα γκολ σήμερα στον Πειραιά. Μακάρι να μην τα καταφέρει, αλλά η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το κέντρο άμυνας της Εθνικής μας, με κάνει σχεδόν σίγουρο πως δεν θα αποφύγουμε το μοιραίο. Παρατήρηση: ο Dzeko είναι στην ίδια απόδοση που ήταν και ο Gervinho στο παιχνίδι της Arsenal με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο 6,50. Και τότε ο Gervinho σκόραρε πρώτος…

Σε προκλητική απόδοση βρίσκουμε το over 2,5 γκολ (στο 2.30) στην αναμέτρηση της Σερβίας (στο 2.625) με το Βέλγιο (στο 2.875). Στο 2,00 για δυο ομάδες που έχουν τους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς για να βρουν δίχτυα τουλάχιστον τρεις φορές. Eden Hazard (στο 3.40 στην αγορά Να Σκοράρει στον Αγώνα), Romelu Lukaku και Kevin Mirallas για τους «κόκκινους διάβολους», Aleksandar Kolarov (στις στημένες φάσεις), Dejan Lekic και Miralem Sulejmani για τους Βαλκάνιους που έδειξαν κόντρα στην Ουαλία (6-0) πως έχουν βρει χημεία μεταξύ τους. Ε, δεν θέλω και κάτι άλλο για να ποντάρω στο over 2,5 γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Ελλάδα – Βοσνία/Ερζεγοβίνη            Χ ημίχρονο @ 2.05

E. Dzeko         Να σκοράρει Πρώτος Στον Αγώνα @ 6.50

Σερβία – Βέλγιο          over 2,5 γκολ @ 2.30

E. Hazard Να Σκοράρει Στον Αγώνα @ 3.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).