Οι έρευνες της Europol στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δεν αποκάλυψε ύποπτα παιχνίδια σε διοργανώσεις της Γαλλίας, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Το γαλλικό πρωτάθλημα (LFP) την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα την έγγραφη απάντηση της Europol στον πρόεδρο της LFP, Frederic Thiriez, ο οποίος ρωτούσε εάν κάποιο από τα 680 ύποπτα παιχνίδια που είχε στα υπόψη της η Europol είχε διεξαχθεί στη Γαλλία.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η Γαλλία δεν είναι από τις χώρες στις οποίες έχουν πραγματοποιηθεί παιχνίδια τα οποία είναι ύποπτα για στημένα», αναφέρει ο Michael Rauschenbach, διευθυντής της Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος της Europol, στην ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της LFP. «Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσω πως εάν στο μέλλον υπάρχουν στη Γαλλία υπόνοιες για στημένα παιχνίδια, τότε η Europol θα ενεργήσει αυτόματα σύμφωνα με τους νόμους και σε συνεργασία με τις αρχές της Γαλλίας».

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).