Οι χρήστες του BetTube μπορούν να στοιχηματίσουν στο βίντεο εκείνο του YouTube που πιστεύουν πως θα προσελκύσει τους περισσότερους θεατές τις επόμενες 12 ώρες! Προς το παρόν η πλατφόρμα, που επιτρέπει το ιντερνετικό στοίχημα στη μελλοντική επιτυχία των βίντεο του YouTube, δέχεται μόνο εικονικά χρήματα, αλλά σύμφωνα με το Γερμανό δημιουργό του, Clemens Ley, στο μέλλον θα επιτρέπει στοιχήματα με αληθινά χρήματα!

bet-tube-logoΤο BetTube είναι ένα startup που ξεκίνησε από το Μόναχο της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2013. Ο Ley πριν ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο BetTube, απέκτησε το διδακτορικό του στην Πληροφορική από την Οξφόρδη. Η εταιρία αναμένεται να κάνει την επίδειξη του BetTube στο San Francisco την προσεχή εβδομάδα.

Οι κανόνες του BetTube υπαγορεύουν τους παίκτες να στοιχηματίσουν σε βίντεο με πολύ μικρό αριθμό προβολών (views) – συνήθως κάτω από 1,000 – τα οποία πιστεύουν πως θα έχουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια προβολές την επόμενη μέρα. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως οι προβλέψεις, που προκύπτουν από τα στοιχήματα αυτά, είναι αρκετά ακριβείς τις περισσότερες φορές! Μέσω της συλλογής των στοιχημάτων του κόσμου, το BetTube δεν αποκλείεται να αποτελέσει στο μέλλον την ιστοσελίδα που θα φιλοξενεί τα viral βίντεο πρώτη!

Οι ευκαιρίες που δίνει η αγορά στο BetTube είναι τεράστιες! Το YouTube είναι η τρίτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στον κόσμο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία του ιντερνετικού τζόγου αναπτύσσεται στο εκπληκτικό ποσοστό του 23% το χρόνο! Ταυτόχρονα, το πρόσφατο άνοιγμα της αγοράς του διαδικτυακού τζόγου στην Αμερική μπορεί να δώσει επιπλέον ώθηση σε startups όπως το BetTube και να προκαλέσει αναταραχές στη βιομηχανία του τζόγου.

Το BetTube αναμένεται να είναι η ιστοσελίδα που θα βρίσκει κανείς τα viral βίντεο πριν αυτά γίνουν… viral! Την ίδια στιγμή το BetTube δημιουργεί μια νέα μορφή διαδικτυακού τζόγου. Με τα βίντεο και τον τζόγο να αποτελούν προϊόντα με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή του πλήθους, ο συνδυασμός των δύο θα είναι ακόμα πιο ισχυρός!

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.