φανέλα-Bwin-Real-Madrid

Η bwin.party και η Real Madrid επιβεβαίωσαν πως είναι στις τελευταίες συζητήσεις για να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την μακροχρόνια συνεργασία τους, η οποία θα φέρει την bwin επίσημη ψηφιακή συνεταίρο της Real Madrid, σε μια νέα πολυετή συμφωνία.

Η νέα συνεργασία θα ακολουθήσει την ολοκλήρωση της εξαετούς χορηγίας της bwin στη φανέλα της ομάδας, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή, στο τέλος της σεζόν 2012/13.

Η μακροχρόνια χορηγία στη φανέλα της Real Madrid είχε προαχθεί ως η βασική προϋπόθεση για να καθιερωθεί η bwin ως η κορυφαία εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος της Ευρώπης.

Η απόφαση να προχωρήσει σε μια νέα ψηφιακή συνεργασία, αντανακλά την αλλαγή στη συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η οποία οδήγησε στην στροφή της χορηγικής στρατηγικής της bwin.party. Έτσι η νέα στρατηγική πλέον στρέφεται προς τα social media και στα τυχερά παιχνίδια μέσω αυτών, την περαιτέρω ενσωμάτωση τεχνολογιών του διαδικτύου και των φορητών συσκευών, αλλά και στην αξιοποίηση του εκτεταμένου ενημερωτικού υλικού και πολυμέσων του Ομίλου.

Αυτοί είναι οι τομείς στους οποίους και οι δύο πλευρές κοιτούν τώρα να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και να προχωρήσουν μπροστά.

Η νέα ψηφιακή συνεργασία θα φέρει την bwin στο επίκεντρο των προωθητικών ενεργειών ενός από τους πλέον δημοφιλείς ποδοσφαιρικούς συλλόγους παγκοσμίως. Η συνεργασία περιλαμβάνει την προβολή του ονόματος της bwin στην ιστοσελίδα της Real, στις εφαρμογές των social media και των κινητών τηλεφώνων, τη δημιουργία παιχνιδιών με εμφάνιση και των δύο brands, τοποθέτηση πινακίδων περιμετρικά του γηπέδου τις ημέρες των αγώνων και πρόσβαση στους ποδοσφαιριστές για διαφημιστικές καμπάνιες.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο οικονομικός διευθυντής της bwin.party, Norbert Teufelberger, δήλωσε:

“Η απόφασή μας να μην ανανεώσουμε την χορηγία της φανέλας, βάζει τέλος σε ένα κεφάλαιο της σχέσης μας με τη Real Madrid, η οποία έφερε έξι ιδιαίτερα πετυχημένες χρονιές προώθησης του ονόματος της bwin στις φανέλες ενός από τα διασημότερα παγκοσμίως ονόματα του ποδοσφαίρου.

Τώρα, κοιτάμε μπροστά στο ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου, ενώνοντας τις δυνάμεις των ονομάτων μας για να αυξήσουμε τα έσοδα και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τους πελάτες μας και τα εκατομμύρια των οπαδών της Real Madrid. Παραμένουμε πιστοί χορηγοί και ευχόμαστε στη Real Madrid κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του συλλόγου για περισσότερα τρόπαια”.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).