Τελευταία αγωνιστική ημέρα στο ίσως καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Και ενώ ο πάτος έχει πλέον κριθεί, οι θέσεις 3-4-5 είναι από μαθηματικής άποψης ακόμα ανοιχτές. Στοιχηματικά έχουμε λοιπόν 3 αναμετρήσεις με ζωντανό κίνητρο. Ας τις δούμε μία προς μία παρακάτω.

Chelsea – Everton

Με νίκη η γηπεδούχος κλειδώνει την θέση 3 που οδηγεί αυτόματα στους ομίλους του Champions League. Κίνητρο υπάρχει όμως και από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Αν και δεν μπορούν να ανεβούν ή να κατεβούν θέση, μπορούν να γράψουν ρεκόρ βαθμών εφόσον πάρουν τους 3 της νίκης. Είναι ο τελευταίος τους στόχος σύμφωνα με τον Moyes ο οποίος έχοντας οδηγήσει την Everton υψηλότερα στην βαθμολογία από την Liverpool και φέτος θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του έστω και με αυτό το ρεκόρ συλλόγου.

Με λίγα λόγια και οι 2 έχουν από ένα κίνητρο για την νίκη, αν και η ισοπαλία θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην γηπεδούχο. Το 1,55 στον άσσο από το Πάμε Στοίχημα λέει ότι ο άσσος δεν είναι και τόσο ασφαλής αφού στις 15 τελευταίες εμφανίσεις του έχει μόλις 7 επαληθεύσεις.

Επίσης στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Stamford Bridge η Everton έχει ηττηθεί μόλις 1 φορά (πέρυσι) ενώ έχει σκοράρει στις 3. Ίσως το Over 1,5 να έχει την αξία του.

Tottenham Hotspur – Sunderland

Η γηπεδούχος έχει στόχο την πιθανότητα να συμμετάσχει έστω στα προκριματικά του Champions League. Κίνητρο για νίκη λοιπόν και ο άσσος του 1,20 στο Πάμε Στοίχημα έχει 11 στα 11.

Το 1,20 είναι και η χαμηλότερη απόδοση στην οποία προσφέρεται φέτος εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων. Αν και σε παραπλήσιες αποδόσεις φέτος είχε στραβοπατήματα ο άσσος του 1,20 φέτος έχει 10/11 Over 1,5 η ισοπαλία του 5,25 4/5 Over 1,5 και το διπλό 8,5 4/4 Over 1,5.

Newcastle United – Arsenal

Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να σιγουρέψουν έστω τα προκριματικά του Champions League. 4/5 το διπλό του 1,40 στις πρόσφατες εμφανίσεις του. Η 2η χαμηλότερη απόδοση στην οποία προσφέρεται εκτός έδρας νίκη των φιλοξενούμενων είναι το 1,40.

Το διπλό έχει παρουσιάσει σημαντική ζήτηση και ίσως να αξίζει το ρίσκο και πιθανό καρδιοχτύπι.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+