παμε-στοιχημα-livescore-στο-ίντερνετ
Το livescore του Πάμε Στοίχημα μέσω BetRadar.com

Υπάρχουν αναρίθμητες ιστοσελίδες livescore στο ίντερνετ όπου μπορείτε να ελέγχετε τα αποτελέσματα των στοιχημάτων σας. Αποτελέσματα για ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, ιπποδρομίες και βόλεϊ είναι μερικά μόνο από τα αθλήματα τα οποία θα συναντήσετε. Πέρα από παλαιότερα αποτελέσματα αγώνων, οι παίκτες είναι σε θέση να παρακολουθούν live αποτελέσματα στοιχήματος, όπου αναλόγως την έκβαση των αναμετρήσεων, να επιδίδονται στη νέα μόδα που λέγεται στοίχημα live! Εύκολα όμως κανείς χάνεται στην πληθώρα των ιστοσελίδων αυτών. Ας δούμε γιατί κάποιες από αυτές ξεχωρίζουν και προσφέρουν τα καλύτερα livescore στο ίντερνετ.

Τι κάνει ξεχωριστή μια ιστοσελίδα με αποτελέσματα στοιχήματος και livescore στο ίντερνετ;

Μια ιστοσελίδα που παρέχει υπηρεσίες αποτελεσμάτων στοιχήματος και livescore στο ίντερνετ χαρακτηρίζεται από τις βασικές και τις δευτερεύουσες υπηρεσίες της. Ξεκινάμε με τις δύο βασικές.

  • Ταχύτητα ανανέωσης livescore: Στο στοίχημα και ειδικά στο live στοίχημα κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Κρίνεται λοιπόν απαραίτητη η γρήγορη ανανέωση των αποτελεσμάτων των αγώνων.
  • Αξιοπιστία αποτελεσμάτων στοιχήματος: Καλή η ταχύτητα, αλλά καλύτερα να ελέγχεται το κάθε αποτέλεσμα 2 και 3 φορές πριν ενημερωθεί το livescore, παρά να εμφανίζεται γρήγορα ένα λάθος αποτέλεσμα! Αν και οι διορθώσεις συνήθως είναι άμεσες, η εντύπωση που προκαλεί μια διόρθωση ενός αποτελέσματος από 1-0 σε 0-1 λόγω λάθους είναι πολύ άσχημη. Μην ξεχνάμε και το ψυχολογικό κόστος στον παίκτη, που προς στιγμήν πίστεψε ότι θα κερδίσει έχοντας στοιχηματίσει στον άσο! Ψυχρολουσία, από τον παράδεισο στην κόλαση μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι ιστοσελίδες με τα καλύτερα livescore στο ίντερνετ επικεντρώνονται στις παραπάνω δύο βασικές λειτουργίες, προκειμένου να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στον παίκτη του στοιχήματος. Οποιαδήποτε επιπλέον δυνατότητα κι αν προσφέρει μια ιστοσελίδα αποτελεσμάτων στοιχήματος, αν δεν προσφέρει άψογη ταχύτητα κι αξιοπιστία στα αποτελέσματά της, δεν πρόκειται να γίνει αγαπημένη κανενός παίκτη.

Από εκεί κι έπειτα όμως, έχοντας ήδη φτάσει σε υψηλό επίπεδο παροχής των παραπάνω υπηρεσιών, κάποιες ιστοσελίδες ξεχωρίζουν για τις επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουν.

  • Σχεδιασμός: Μια ευπαρουσίαστη και καλά δομημένη ιστοσελίδα θα βοηθήσει τον παίκτη να εντοπίσει τα αποτελέσματα στοιχήματος που τον ενδιαφέρουν και να επιλέξει εκείνα τα Livescore που τον ενδιαφέρουν. Κάποιες ιστοσελίδες livescore στο ίντερνετ μάλιστα δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να φτιάξουν την προσωπική τους λίστα με συγκεκριμένους αγώνες που θα ήθελαν να παρακολουθούν. Έτσι αντί να αναζητούν τις 5 αναμετρήσεις που τους ενδιαφέρουν ανάμεσα σε 100 άλλες, τις επιλέγουν και φτιάχνουν μια προσαρμοσμένη λίστα, στην οποία εμφανίζεται το livescore μόνο από αυτούς τους 5 αγώνες.
livescore-στο-ίντερνετ-προσωπική-λίστα-αγώνων
Προσαρμοσμένη λίστα αγώνων από το Livescore.in
  • Στατιστικά και Βαθμολογίες: Τι θα ήταν το στοίχημα χωρίς τα στατιστικά! Καθώς υπάρχουν παίκτες που παθιάζονται με την κάθε παραμικρή στατιστική λεπτομέρεια των αγώνων, επιβάλλεται μια ιστοσελίδα livescore να παρέχει όσο γίνεται περισσότερα στατιστικά για κάθε αγώνα. Εννοείτε πως τα στατιστικά αυτά είναι προσπελάσιμα από την κεντρική σελίδα του livescore και δεν απέχουν παρά ένα μονάχα κλικ.
  • Διαφημίσεις: Ή καλύτερα απουσία διαφημίσεων. Διαφημίσεις που αναβοσβήνουν, που καταλαμβάνουν τη μισή οθόνη ή (το χειρότερο) pop-ups διαφημίσεις που ξεπροβάλλουν ξαφνικά από το πουθενά απαγορεύονται δια ροπάλου. Εκεί που έχει «καρφωθεί» ο παίκτης στην οθόνη περιμένοντας το πολυπόθητο γκολ, μπαπ, μια τεράστια διαφήμιση μιας εταιρίας στοιχημάτων, συχνά συνοδευόμενη από μια αιθέρια ύπαρξη που τραβάει τα βλέματα! Δεν είναι η ώρα για τέτοια, τώρα παίζονται εκατομμύρια.
  • Ήχος: Εδώ οι απόψεις διίστανται. Η δυνατότητα ηχητικού σήματος κατά την επίτευξη ενός τέρματος στο ποδόσφαιρο, ή ένα είδους ηχητικού συναγερμού κατά τη λήξη ενός αγώνα βρίσκει δυο αντίπαλες πλευρές στους παίκτες του στοιχήματος. Η μία το λατρεύει και περιμένει με ανυπομονησία πότε θα «σφυρίξει» ο υπολογιστής, η άλλη το απεχθάνεται και ψάχνει τη σίγαση του ήχου. Αν και δεν είναι από τις απαραίτητες υπηρεσίες, καλό είναι να υπάρχει αλλά επιβάλλεται να δίνεται η δυνατότητα σίγασης του ηχητικού σήματος. Ποιος θέλει να μάθει όλη η γειτονιά ότι παίζει στοίχημα στις 3 το πρωί;
  • mobile-livescore-στο-ίντερνετΠρόσβαση με κινητή συσκευή: Με τη ραγδαία ανάπτυξη του mobile betting, του απομακρυσμένου στοιχηματισμού δηλαδή (ώρες ώρες τα Ελληνικά δεν είναι η καλύτερη γλώσσα να περιγράψεις την τεχνολογία), όλο και περισσότεροι παίκτες ενημερώνονται για τα αποτελέσματα στοιχήματος μέσω του κινητού τους ή του tablet τους. Έτσι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη η ιστοσελίδα του livescore να παρέχει αυτή την λειτουργία, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση μέσω κινητής συσκευής. Διαφορετικά, ας πουν αντίο στο 10-20% των επισκεπτών.
  • Στιγμιότυπα: Μια εντυπωσιακή ομολογουμένως δυνατότητα που έχει κάνει την εμφάνισή της στις ιστοσελίδες livescore στο ίντερνετ είναι η παρακολούθηση στιγμιότυπων του κάθε αγώνα! Είτε πρόκειται για live παρακολούθηση μέσω live video, είτε παρακολούθηση βίντεο που μόλις ανέβηκαν στο Youtube, δεν παύει παρά να είναι μια λειτουργία που θα κερδίσει κάποιους επισκέπτες. Ποτέ δεν ξέρετε άλλωστε πότε θα χαζέψτε κι εσείς κάποιο από αυτά τα στιγμιότυπα, όσο περιμένετε να λήξουν οι αγώνες.
  • Προσθήκη σε ιστοσελίδες/blogs: Μια δυνατότητα που ενδιαφέρει τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και blogs για στοίχημα. Αν και διαφημίζονται ως “δωρεάν προσθήκη livescore στην ιστοσελίδα σας”, σχεδόν πάντα συνοδεύονται από κάποιου είδους συνεργασία μέσω διαφημιστικών banners ή συνδέσμων (links). Οι επισκέπτες σας παραμένουν στο blog σας, αλλά με το αζημίωτο.

Σε επόμενο άρθρο θα πούμε για τις ιστοσελίδες που έχουμε εντοπίσει να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στοιχήματος και livescore στο ίντερνετ σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.