Επιστρέφει το Champions League στο κουπόνι του στοιχήματος αυτής της εβδομάδας και ένας από τους αγώνες που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι εκείνος μεταξύ της Pacos Ferreira και της Zenit St. Petersburg. Τουλάχιστον όσον αφορά τη μεταβολή των αποδόσεων νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Όλες οι μεγάλες εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού αναγκάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες να μειώσουν την απόδοση που προσέφεραν στη Zenit. Από αυτές ξεχωρίζει η Bwin που αρχικά προσέφερε την υψηλότερη απόδοση ενώ τώρα δίνει τη χαμηλότερη, σύμφωνα με το γράφημα του Oddschecker!

pacos-ferreira-zenit-εταιρίες-στοιχημάτων

Παρόμοια είναι και η εικόνα στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της Betfair. Εκεί η απόδοση της Zenit κατρακύλησε θα λέγαμε από το 1.97 στο 1.75!

pacos-ferreira-zenit-betfair

Ο αγώνας Pacos Ferreira – Zenit προσφέρεται σε δυάδα στο κουπόνι του στοιχήματος. Το Πάμε Στοίχημα διατηρεί χαμηλή την απόδοση της Pacos Ferreira (3.65) αλλά το 1.75 της Zenit ανταγωνίζεται εύκολα τις εταιρίες στοιχήματος στο ίντερνετ.

Άραγε θα αναγκαστεί το Πάμε Στοίχημα να μεταβάλλει τις αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα μέχρι το βράδυ;

Μεταβολές αποδόσεων στο στοίχημα Fenerbahce – Arsenal

Ενδιαφέρον όμως επίσης παρουσιάζουν οι μεταβολές των αποδόσεων στον αυριανό αγώνα του Champions League, ανάμεσα σε Fenerbahce κι Arsenal. Είναι φανερή η προτίμηση του κόσμου να στοιχηματίσουν υπέρ της Τούρκικης ομάδας, σύμφωνα και πάλι με το γράφημα του Oddschecker.

fenerbahce-arsenal-εταιρίες-στοιχημάτων

Στο ανταλλακτήριο της Betfair, η απόδοση της Fenerbahce έχει πέσει από το 3.00 στο 2.80 περίπου.

fenerbahce-arsenal-betfair

Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα προσφέρει τη νίκη της Fenerbahce στο 2.45. Μάλιστα οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο αγώνα ως μονό αποδεκτό. Προς το παρόν δε διακρίνεται ανάγκη για τον ΟΠΑΠ να μεταβάλλει τις αποδόσεις του αγώνα αυτού.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι μεταβολές των αποδόσεων οφείλονται στον όγκο των στοιχημάτων που δέχεται κάθε σημείο. Η αρχική ανακοίνωση των αποδόσεων δεν είναι τίποτα άλλο από την εκτίμηση των εταιριών στοιχήματος για τον τρόπο που θα στοιχηματίσουν οι παίκτες. Έτσι στην περίπτωση της Zenit, οι εταιρίες προέβλεπαν πως το 50% των παικτών θα στοιχημάτιζε υπέρ της Zenit (εξ ου και το 2.00 απόδοση). Τη στιγμή που η απόδοση βρίσκεται στο 1.75 κατά μέσο όρο, σημαίνει ότι τελικά το 57% έχει στοιχηματίσει υπέρ της Ρωσικής ομάδας.

Απομένει να διαπιστωθεί εάν αυτή η τάση θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη των αγώνων. Όπως επίσης κι εάν υπάρχει νόημα να στοιχηματίσετε στις αποδόσεις που πέφτουν. Η αγορά θα δώσει την απάντηση λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.