Μετά τον αναμενόμενο νικηφόρο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κατά της Σουηδίας για το Ευρωμπάσκετ 2013, η απόδοσή της σημειώνει πτώση 30% στο Πάμε Στοίχημα. Κάτι που είχε προβλεφθεί όταν έγραφα γιατί η Ισπανία δε θα κερδίσει το Ευρωμπάσκετ φέτος.

Τότε εντόπισα την πτώση της απόδοσης που σημειωνόταν στο ιντερνετικό στοίχημα, πολύ πριν ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ. Κάτι που έδειξα σε εκείνο το άρθρο μέσω της εικόνας του Oddschecker.

ευρωμπάσκετ-2013-Ελλάδα-νικήτρια-στοίχημα

Η απόδοση για κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2013 που προσέφερε το Πάμε Στοίχημα εκείνες τις μέρες ήταν 5,50. Τώρα πλέον η απόδοση έχει κατρακυλήσει στο 3,75.

ευρωμπάσκετ-2013-Ελλάδα-αποδόση-Πάμε-Στοίχημα«Σπουδαία τα λάχανα» θα μου πείτε, αφού κέρδισε! Προφανώς θα έπεφτε η απόδοση.

Θα σας προτρέψω να δείτε την απόδοση της Ισπανίας που έκανε «περίπατο» κατά της Κροατίας. Ω τι έκπληξη, η απόδοση παρέμεινε σταθερή στο 2,70 για κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την Ισπανία! Κάτι που περίπου συνέβη και με τις αποδόσεις του στοιχήματος στο ίντερνετ. Μάλιστα η Ladbrokes ανέβασε την απόδοση της Ισπανίας από το 3,00 στο 3,10, σύμφωνα με την εικόνα του Oddschecker!

ευρωμπάσκετ-2013-απόδοση-στοίχημα-ίντερνετ

Μήπως τελικά άξιζε το 5,50 της Ελλάδας στο Πάμε Στοίχημα;

Αυτό αναρωτήθηκα χθες. Πιθανόν να άξιζε, δεδομένης της πτώσης της απόδοσης. Από την άλλη απέφυγα να ποντάρω στο 2,70 της Ισπανίας όπως έγραψα πριν 3 μέρες και θα εξακολουθήσω να το αποφεύγω. Το ζήτημα τώρα είναι εάν αξίζει πλέον το 3,75 της Ελλάδας.

Ενδιαφέρον ίσως έχει και η πορεία των αποδόσεων ακριβώς μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα της Ελλάδας στο ιντερνετικό στοίχημα. Η William Hill που ήταν μία από τις δυο εταιρίες που έδινε το στοίχημα της Ελλάδας στο 6,00 πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, τώρα προσφέρει απόδοση 4,00.

ευρωμπάσκετ-2013-Ελλάδα-αποδόση-στοίχημα-ίντερνετ

Εσείς τι λέτε; Αξίζει να στοιχηματίσει κανείς τώρα στην Ελλάδα, ή είσαστε από εκείνους που πρόλαβαν να στοιχηματίσουν στο γενναιόδωρο, όπως φαίνεται, 5,50; Αλήθεια, τα ειδικά στοιχήματα του Ευρωμπάσκετ τα έχετε υπόψη σας; Ίσως βρείτε περισσότερες ευκαιρίες εκεί.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.