Ξεκινάει την Τετάρτη το Ευρωμπάσκετ 2013 με την Ισπανία να είναι ξεκάθαρο φαβορί, κρίνοντας από τις αποδόσεις του στοιχήματος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όσον αφορά το δεύτερο φαβορί. Η Ελλάδα και η Γαλλία μοιράζονται τη θέση του δεύτερου φαβορί στο Πάμε Στοίχημα, το οποίο προσφέρει το στοίχημα υπέρ των δύο ομάδων στην ίδια απόδοση (5,50).

ευρωμπάσκετ-2013-πάμε-στοίχημα-κουπόνι

Ωστόσο στις εταιρίες στοιχήματος του διαδικτύου και του εξωτερικού, η απόδοση της Ελλάδας βρίσκεται ελαφρώς χαμηλότερα από εκείνη της Γαλλίας. Εντυπωσιακή είναι μάλιστα η πτώση της απόδοσης του στοιχήματος υπέρ της Ελλάδας για νικήτρια του Ευρωμπάσκετ 2013, όπως φανερώνει το γράφημα του Oddschecker.

ευρωμπάσκετ-2013-Ελλάδα-νικήτρια-στοίχημα

Αντιθέτως, η απόδοση του στοιχήματος της Ισπανίας βρίσκεται σε ανοδική πορεία στις δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρουν το στοίχημα στο Ευρωμπάσκετ 2013.

ευρωμπάσκετ-2013-Ισπανία-νικήτρια-στοίχημα

Ως τέταρτο φαβορί για κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2013 εμφανίζεται η Λιθουανία. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το συγκεκριμένο στοίχημα με απόδοση 9.00, που είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις.

ευρωμπάσκετ-2013-στοίχημα-κατάκτηση

Πάμε στοίχημα ότι η Ισπανία δε θα κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ 2013;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 2013 δε θα γίνει από την ομάδα της Ισπανίας. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα των στοιχημάτων και κυρίως με βάση τις μεταβολές των αποδόσεων, φαίνεται πιθανότερη η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την Ελλάδα, παρά από την Ισπανία.

Μπορεί τα στοιχήματα να λένε το αντίθετο αυτήν την ώρα, αλλά η τάση των αποδόσεων μαρτυρά περαιτέρω πτώση της απόδοσης της Ελλάδας. Κάτι μου μεταφράζεται ως υψηλότερη πραγματική πιθανότητα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να στεφθεί νικητής του Ευρωμπάσκετ 2013!

Όλα αυτά βεβαίως χωρίς να έχω υπόψη μου καθόλου στατιστικά και χωρίς καμία ενημέρωση γύρω από την ειδησεογραφία του Ευρωμπάσκετ. Κάτι που συνηθίζω άλλωστε, όπως έχω αποδείξει στο παρελθόν, τόσο στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, όσο και τένις ή ιπποδρομιών.

Μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα το Ευρωμπάσκετ 2013; Γιατί όχι, όπως βεβαίως κι όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πιθανότητα (έστω και μικροσκοπική) να κερδίσουν, ακόμα και η Σουηδία ή η Αγγλία!

Θα στοιχηματίζατε στο 5,50 της Ελλάδας; Εγώ πάντως θα απέφευγα να στοιχηματίσω στο 2,70 της Ισπανίας, όσο μεγάλο φαβορί κι αν φαντάζει για το φετινό Ευρωμπάσκετ.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.