Από τους σημερινούς αγώνες του Europa League 6 ξεχωρίζουν για τις αποδόσεις τους. Κυρίως όμως για τις μεταβολές των αποδόσεων στο διαδικτυακό στοίχημα, που είναι βέβαιο ότι θα συμπαρασύρουν και τις αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα. Όπως συνέβη χθες με το στοίχημα της Paris Saint Germain.

tromso-sheriff-tiraspol-bordeaux-maccabi-europa-league-στοίχημα-αποδόσεις

Η τρομακτική άνοδος της απόδοσης της Bordeaux είναι οπωσδήποτε αυτή που συγκεντρώνει τα βλέμματα από όλους τους αγώνες. Στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων το στοίχημα για νίκη της Γαλλικής ομάδας, που φιλοξενεί την Maccabi Tel Aviv έχει εκτοξευθεί από το 2,00 στο 2,80! Την ίδια στιγμή φυσικά η απόδοση στο στοίχημα του διπλού έχει κατρακυλήσει από το 4,50 στο 3,00! Λέτε μέχρι το βράδυ η Maccabi να μοστράρει ως φαβορί;

[box type=”bio”]Διαβάστε: Γιατί πέφτουν οι αποδόσεις στο στοίχημα;[/box]

Στο ίδιο περίπου μοτίβο και η απόδοση της Tromso. Ίσως να μη φαντάζει τόσο εντυπωσιακή η άνοδος από 2,50 σε τιμές άνω του 3,00, ειδικά μάλιστα όταν φαίνεται να έχει επικρατήσει μια ισορροπία στην παρούσα φάση. Πάντως, στον αγώνα της Tromso κόντρα στην Sheriff Tiraspol το φαβορί πράγματι άλλαξε!

4 πτώσεις αποδόσεων στους σημερινούς αγώνες του Europa League

πτώσεις-αποδόσεων-στοίχημα-Europa-League

Μετά τη ξέφρενη πορεία των αποδόσεων της Bordeaux και της Tromso, οι πτώσεις των αποδόσεων που εμφανίζονται στην παραπάνω εικόνα, μοιάζουν ασήμαντες. Ή μήπως όχι, αν σκεφτούμε πως μπορεί να υπάρχει value μετά από μια μεγάλη πτώση αποδόσεων στο στοίχημα;

Eintracht Frankfurt, Standard Liege, Dnipro και PSV είναι οι τέσσερις ομάδες, οι αποδόσεις των οποίων έχουν πάρει την κατηφόρα στο στοίχημα του διαδικτύου, με πρώτη και καλύτερη εκείνη της Frankfurt. Στο γράφημά της ξεχωρίζει το στοίχημα των 20,000 ευρώ σε απόδοση 2,00.

Άραγε ήταν στοίχημα υπέρ της νίκης της Frankfurt ή κατά; Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο σίγουροι, αν υπήρχε περισσότερη λεπτομέρεια στο γράφημα της Betfair. Ωστόσο με δεδομένη την πτώση της απόδοσης της γηπεδούχου, αμφιβάλλω αν το έξυπνο χρήμα πόνταρε κατά της Γερμανικής ομάδας.

Εσείς πώς βλέπετε τις 6 αυτές αναμετρήσεις που διεξάγονται σήμερα για λογαριασμό του Europa League; Θα ακολουθήσετε την τάση, ή πιστεύετε ότι πλέον με βάση αυτές τις αποδόσεις το value bet είναι στην αντίθετη κατεύθυνση; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.