Ολοκληρώθηκαν χθες οι αγώνες των playoffs για το Μουντιάλ 2014, με τη Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κροατία να προκρίνονται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Και οι 4 εθνικές ομάδες είχαν ως χορηγό τη NIKE στις φανέλες τους.

Οι 4 ομάδες που έμειναν εκτός Μουντιάλ έφεραν στη στολή τους το σήμα της Adidas (Ουκρανία, Σουηδία, Ρουμανία) και της Errea (Ισλανδία).

μουντιάλ-2014-nike-adidas-errea

Στοιχηματίζοντας στο Ρουμανία – Ελλάδα

Η απόδοση της Ρουμανίας στο στοίχημα ήταν αρκετά… γενναιόδωρη, αφού πλήρωνε τουλάχιστον δύο φορές τα χρήματά σας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προτιμηθεί η επιλογή του άσου από αρκετούς παίκτες, όπως και τους δικού μας, Κώστα Βρουλή, που έγραψε στα χθεσινά του προγνωστικά για τα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

[quote]«Να πω την… αμαρτία μου, το 2,10 είναι αρκετά προκλητικό, αν και οι Ρουμάνοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο στον Πειραιά.»[/quote]

Παρόλα αυτά, η εικόνα των στοιχημάτων μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα έδειχνε πως οι τζογαδόροι ανά τον κόσμο είχαν διαφορετική άποψη. Η απόδοση της Ρουμανίας στα στοιχήματα του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων, Betfair, είχε φτάσει το 2,50. Την ίδια στιγμή η απόδοση της Ελλάδας κατρακύλησε από το 4,00 στο 3,40.

ρουμανία-ελλάδα-αποδόσεις-στοιχήματα

Άλλες μεταβολές αποδόσεων στους χθεσινούς αγώνες

Της δημοσίευσης των παραπάνω γραφημάτων στα κοινωνικά δίκτυα είχαν προηγηθεί από νωρίς το πρωί δύο άλλες μεταβολές αποδόσεων. Εκείνες του φιλικού αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Κολομβίας και του αγώνα των Under-21 μεταξύ Βουλγαρίας και Σλοβενίας. Και στους δύο αγώνες, οι προτίμηση των παικτών παρουσιαζόταν να είναι το στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Τελικά, η Ολλανδία έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία, αλλά η Σλοβενία U21 κέρδισε τη Βουλγαρία εντός έδρας με 5-1! Όχι άσχημα για μια ομάδα, της οποίας η απόδοση του στοιχήματος βρισκόταν κοντά στο 3,00 πριν τον αγώνα.

[box type=”info”]Πρώτη φορά διαβάζετε για μεταβολές αποδόσεων; Διαβάστε γιατί μπορεί να αξίζει να στοιχηματίζετε μετά από πτώση της απόδοσης και γιατί η πτώση αυτή μπορεί να φανερώνει ένα value bet.[/box]

Συγχαρητήρια στην Ελλάδα λοιπόν που θα τη δούμε στα γήπεδα του Μουντιάλ. Αναμφίβολα θα χάρισαν χαμόγελα πίσω στην πατρίδα.

Ποιες ήταν οι επιλογές και οι προβλέψεις σας στους χθεσινούς αγώνες; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.