Η 888.com απέτυχε να μιμηθεί την Paddy Power στην χαλαρή της προσπάθεια να πείσει τον σταρ των New York Giants, Hakeem Nicks, να αλλάξει το όνομα του σε 888.com, προσφέροντας 88.000 δολάρια σε ένα κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής του.

Η 888.com προσπαθεί να κάνει ό,τι και η Paddy Power  με το να προσθέτει  θρασύτητα και εφευρετικότητα στη διαφημιστική επιδρομή στον online κόσμο του στοιχήματος του New Jersey.

Η εταιρία από το Γιβραλτάρ είναι η μόνη εταιρία στοιχήματος ανάλογου διαμετρήματος, η οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει online τυχερά παιχνίδια στις πολιτείες του Delaware, της Nevada και του New Jersey αλλά η τελευταία είναι αυτή στην οποία επέλεξε να κάνει το καινούργιο της κόλπο.

H online εταιρία στοιχημάτων έγραψε στον παίχτη των New York Giants, Hakeem Nicks,  για να του ζητήσει να αλλάξει το όνομα του σε 888.com για χάρη… φιλανθρωπίας. Η 888.com, η οποία συνεργάστηκε με την Ceasars Entertainment για την αρχική τους εισχώρηση στο New Jersey, ζήτησε από σταρ του NFL να αλλάξει το όνομα του για ένα χρόνο και υποσχέθηκε να δώσει 88.000 δολάρια σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η 888.com άρχισε να δραστηριοποιείται στο New Jersey», είπε ο Brian Mattingley, διευθύνων σύμβουλος της 888 Holdings. « Επειδή θεωρούμε η 888 ότι είναι το κυρίαρχο site για online τυχερά παιχνίδια στο New Jersey, σκεφτήκαμε ότι  είναι πρέπον να συνεργαστούμε με άλλες σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής. Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο κατάλληλο τοπικό αθλητή από το νούμερο 88 των Big Blue, Hakeem Nicks. Ξέρουμε ότι το συμβόλαιο του Hakeem τελειώνει, οπότε ελπίζουμε να δει αυτή την προσφορά σαν μια χειρονομία για να μείνει και μια ευκαιρία να βοηθήσει  κάποιο τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει ο ίδιος.»

Μέχρι στιγμής ο Nick, που φοράει  το νούμερο 88, αρνήθηκε να σχολιάσει την πρόταση να γίνει μια κινητή διαφήμιση της 888.com αλλά ίσως όλη αυτή η προσπάθεια έχει ήδη πάρει την προσοχή που ήθελε.

Όλο το διαφημιστικό κόλπο έχει την αίσθηση ότι πρέπει να είναι καλύτερο την επόμενη φορά, με μια υποσημείωση να δώσουν περισσότερη προσοχή στον τρόπο που οι Ιρλανδοί (Paddy Power) κάνουν τις δουλειές τους.

Το προηγούμενο καλοκαίρι , η Paddy Power έκανε μια συμφωνία ως χορηγός της Farnborough FC, η οποία περιελάμβανε την αλλαγή ονομασίας του σταδίου σε PaddyPower Park και την συμφωνία όλοι οι παίκτες να αλλάξουν τα ονόματα τους για ένα χρόνο.

Σε αντίθεση με τον Mattingley και τους συνεργάτες του, οι κύριοι με τα πράσινα τα κατάφεραν με την συμφωνία τους  και πολύ σύντομα οι παίκτες της Farnborough ήταν γνωστοί ως Alan Hansen, Paul Gascoigne, Johan Cruyff, Cafu, Diego Maradona, Gordon Banks, Roberto Carlos, David Beckham, Franz Beckenbauer, Lionel Messi και Gary Lineker ( τον οποίο οι Αμερικάνοι σχολιαστές αναφέρουν ως Barry Spinnacker).

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.