Πώς θα μοιάζει η ιστοσελίδα του ιντερνετικού Πάμε Στοίχημα μετά την επιλογή της GTech ως πάροχο διαδικτυακού στοιχήματος; Αρκετά πιθανό είναι να μοιάζει με την ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων, Stan James, σύμφωνα με το Infobeto, αφού η GTech χρησιμοποιεί το λειτουργικό FinSoft για τα sportsbooks, όπως αυτό της Stan James.

Το πράσινο χρώμα ωστόσο που κυριαρχεί στην Stan James θα δώσει λογικά τη θέση του στο κόκκινο και μαύρο του λογότυπου του Πάμε Στοίχημα. Όπως περίπου δηλαδή συμβαίνει με την προσωρινή (;;) παρουσίαση του online στοιχήματος στη σελίδα του ίδιου του Πάμε Στοίχημα.

internet-pame-stoixima-platforma

Ας θυμηθούμε εδώ τα σχέδια του ΟΠΑΠ για το ιντερνετικό στοίχημα ακριβώς ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με τα οποία θα συνεργαζόταν με διεθνή εταιρία εξειδικευμένη στη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο.

Και το όνομα αυτής, GTech. Έκπληξη μάλλον, αν κρίνει κανείς από δημοσιεύματα του Τύπου πριν ένα περίπου μήνα. Σύμφωνα με τα κείμενα εκείνα, οι πιθανότεροι συνεργάτες διαφαίνονταν οι Playtech και Openbet. Μάλιστα τα δημοσιεύματα σχολίαζαν την ακύρωση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την G2 (GTech), ενώ ενημέρωναν ότι ως τις 5 Μαρτίου θα κυκλοφορούσε το Ξυστό.

Στο μεταξύ μπορεί ο επισκέπτης της ηλεκτρονικής σελίδας του Πάμε Στοίχημα να πειραματιστεί με την πλατφόρμα του διαδικτυακού στοιχήματος που θα συναντήσει εκεί, αν και φυσικά δεν υπάρχει δυνατότητα να υποβάλετε το στοίχημά σας.

internetiko-pame-stoixima-kouponi

Ίσως όμως τελικά δεν αργεί η μέρα που θα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Πάμε Στοίχημα μέσω διαδικτύου. Το ζήτημα πλέον για τον ΟΠΑΠ είναι αν θα προλάβει να προσφέρει την υπηρεσία πριν τις 12 Ιουνίου που ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντως, ακόμα κι αν καθυστερήσει, οι αναλυτές εκτιμούν πως ο ΟΠΑΠ θα κατέχει το 70% του ιντερνετικού στοιχήματος μέχρι το 2020 (τι έγινε η εκτίμηση του 35%;), ενώ ο Νίκος Χρυσικόπουλος (@ChrysikopoulosN) του Capital.gr αναφερόμενος στις αναλύσεις αυτές υπολογίζει στα 520εκ. ευρώ τη συνεισφορά του διαδικτυακού στοιχήματος στα ταμεία του ΟΠΑΠ στο τέλος του 2015.

Υπενθυμίζω τα μικτά κέρδη (GGR) του γ’ τριμήνου του ΟΠΑΠ που ανήλθαν στα 293,2εκ. ευρώ (στο σύνολο των παιχνιδιών), καθώς και τις πωλήσεις (όχι έσοδα) του Πάμε Στοίχημα στα 294,3εκ. ευρώ σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου. Κλείνω με τις εκτιμήσεις της αγοράς του ιντερνετικού στοιχήματος στην Ελλάδα, που κάνουν λόγο για 250εκ. ευρώ.

Θα επαληθευτούν οι προβλέψεις για το ιντερνετικό Πάμε Στοίχημα; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.