Μισή αγωνιστική για την Premier League σήμερα και ενδιαφέρον μου προκάλεσε η στατιστική της κλάσης της αναμέτρησης Chelsea – Tottenham.

Στα τελευταία 10 η διασπορά των σημείων είναι 5-4-1 (1-X-2). Δηλαδή στις αναμετρήσεις αυτής της κλάσης όσες πιθανότητες έχει να έρθει ο άσσος τις ίδιες έχει και να μην έρθει. Σημειώνω ότι 2 από τις 5 νίκες γηπεδούχων έχει σημειώσει η Chelsea την τρέχουσα σεζόν.

Επομένως η απόδοση στην οποία προσφέρεται ο άσσος δεν περιέχει την παραμικρή αξία σε βάθος χρόνου.

Κάποιοι θα πουν οκ, αλλά δεν με ενδιαφέρει, το βάθος χρόνου με ενδιαφέρει τι θα γίνει σήμερα. Ακόμα και για το σήμερα, προσωπικά δεν θα τολμούσα να ποντάρω ξερό άσσο. Ούτε σαν μονό ούτε σε κάποια 2άδα ή 3άδα και ας έρθει 3-0. Το θέμα δεν είναι να κρίνω εκ του αποτελέσματος αλλά να βασίζομαι.

Η Chelsea είναι όνομα, είναι ομάδα που έχει 12-2-0 (1-Χ-2) στην έδρα της φέτος αλλά από την άλλη εξίσου σημαντικό είναι ότι στις 5 νίκες των γηπεδούχων της κλάσης αυτής οι 4 ήρθαν με 1 τέρμα διαφορά (η άλλη με 2 τέρματα). Συνεπώς προσωπικά θα πω ότι αξία ίσως προκύψει για κάποιον σε στοίχημα που έχει να κάνει με το εύρος της νίκης των γηπεδούχων.

Αν παρατηρήσει κανείς τις αποδόσεις στα ασιατικά Chelsea -0.75 (-0.5/-1.0) & Chelsea -1.0 θα καταλάβει ότι και αυτές «μιλάνε» για σφιχτό παιχνίδι. Στο -0.75 η Chelsea θεωρείται φαβορί με 1,72 περίπου ενώ στο -1.0 η απόδοση της είναι 2,00 ενώ 1,88 είναι αυτή της Tottenham.

Άρα η αξία θα υπάρξει σε όποιον αποφασίσει σωστά στο όριο των 1.5 τερμάτων. Μπορεί η Chelsea να κάνει νίκη με 2 τέρματα διαφορά η όχι;

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+