Αν μη τι άλλο οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του Champions League έκρυβαν εκπλήξεις, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσέφεραν οι διάφορες εταιρείες στοιχημάτων. Τόσο το Barcelona – Atletico Madrid όσο και το Manchester United – Bayern Munich ολοκληρώθηκαν ισόπαλα με σκορ 1-1, αφήνοντας εκκρεμότητες για τις ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης. Σήμερα, Real Madrid και Paris Saint Germain θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι σε Borussia Dortmund και Chelsea αντίστοιχα.

Στο Santiago Bernabeu, η Real Madrid (της οποίας ο άσος άνοιξε στο ΠΑΜΕ Στοίχημα στο 1,33 και πλέον βρίσκεται στο 1,28) θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για τον περυσινό αποκλεισμό της στα ημιτελικά του Champions League από τη Dortmund (από το 6,75 ανέβηκε πλέον στο 7,15). Η Borussia είχε κερδίσει 4-1 τη Real στη Γερμανία – χάρη σε τέσσερα γκολ του Robert Lewandowski που όμως θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι λόγω τιμωρίας – κι έτσι η ήττα 2-0 στη Μαδρίτη ήταν… γλυκιά. Επιπλέον, πέρυσι η Dortmund είχε μείνει αήττητη κόντρα στη Real ακόμη και στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας 2-1 στο Signal Iduna Park και αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στο Santiago Bernabeu. Βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει έκτοτε.

Η Real φέτος μετράει επτά νίκες κα μία ισοπαλία στο Champions League πετυχαίνοντας 29 γκολ στην πορεία. Το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Carlo Ancelotti που θα έχει διαθέσιμη την τριπλέτα Cristiano Ronaldo (στο 3,00 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει), Karim Benzema (στο 4,50) και Gareth Bale (στο 6,50). Ωστόσο, θα απουσιάσουν οι πλάγιοι μπακ Marcelo και Alvaro Arbeloa, όπως και ο εξαιρετικός νεαρός Jese Rodriguez. Βέβαια, τα προβλήματα του Jurgen Klopp στη Dortmund είναι περισσότερα. Πλην του Lewandowski εκτός μάχης είναι και οι Neven Subotic, Marcel Schmelzer, Jakub Blaszczykowski και Sven Bender. Ολο το επιθετικό βάρος θα πέσει στους Marco Reus (στο 12,00) και Pierre-Emerick Aubameyang (επίσης στο 12,00), αλλά το ειδικό βάρος λείπει από τη φετινή Dortmund. Η αγριεμένη Real Madrid από το πρώτο ημίχρονο θα έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Στο Parc des Princes θα πέσουν κορμιά. Η σούπερ φορμαρισμένη Paris Saint Germain (στο 1,95 στο ΠΑΜΕ Στοίχημα) υποδέχεται την Chelsea (στο 3,35) που, σύμφωνα με τον προπονητή της Jose Mourinho, έχει χάσει το τρένο του τίτλου στην Premier League και, αναγκαστικά, θα αφοσιωθεί στο Champions League. Η ήττα 1-0 από την Crystal Palace στο Selhust Park μετέτρεψε σε τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Chelsea που θα παραταχθεί με τον Ramires στα χαφ αλλά πιθανότατα δίχως τον πολύπειρο Samuel Eto’o. Ο Laurent Blanc, από την άλλη, θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον δεξιό μπακ Gregory van der Wiel και τον εξτρέμ Jeremy Menez, ωστόσο λύσεις υπάρχουν για την πλούσια PSG.

Τόσο ο Blanc όσο και ο Zlatan Ibrahimovic (στο 4,50 στην αγορά Πρώτος Παίκτης που θα Σκοράρει) μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Eden Hazard (στο 10,00), τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Chelsea που θα είναι καταλύτης (και) στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Mourinho δεν είναι κανένας… τρελός για να επιτεθεί, αλλά με ασφυκτικό πρέσινγκ – όπως έκανε και στη νίκη με 1-0 μέσα στο Μάντσεστερ επί της City – θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ που θα δώσει στην Chelsea προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, με Ibra και Edinson Cavani (στο 6,50), μεταξύ άλλων, στην απέναντι πλευρά, είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πόσο μάλλον όταν η Paris Saint Germain μετράει εννέα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικά στο Champions League:

136. PARIS SAINT GERMAIN – CHELSEA         GOAL   1,65

136. PARIS SAINT GERMAIN – CHELSEA         2-3 ΓΚΟΛ         1,75

136. PARIS SAINT GERMAIN – CHELSEA         1-1 Ή 2-1 (ΑΣ)  6,00 Ή 7,50

015. PARIS SAINT GERMAIN – CHELSEA

114. CAVANI    6,50

**************************************

137. REAL MADRID – DORTMUND    1 (ΗΜ.)            1,65

137. REAL MADRID – DORTMUND    1/1 (Η/Τ)         1,75

137. REAL MADRID – DORTMUND    NO GOAL         2,10

137. REAL MADRID – DORTMUND    2-3 ΓΚΟΛ         2,20

137. REAL MADRID – DORTMUND    2-0 Ή 3-0 (ΑΣ) 8,00 Ή 6,50

016. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

121. BENZEMA            4,50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).