Europa League και Champions League πλησιάζουν πια στο τέλος τους για τη φετινή περίοδο, με τα ζευγάρια των δύο τελικών να έχουν κριθεί αυτή τη βδομάδα. Η Ιβηρική χερσόνησος αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες, αφού 3 Ισπανικές και μία Πορτογαλική ομάδα αναμετρώνται για τα δύο κύπελλα.

Στις 14 Μαΐου θα συγκρουστούν Benfica και Sevilla για το Europa League. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η Benfica βρέθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις των φαβορί, κάτι που αποδεικνύεται από την απόδοση του στοιχήματος. Από ένα σημείο κι έπειτα αυτή δεν ξεπέρασε το 5,00, αν και τα πρώτα στοιχήματα τοποθετήθηκαν σε διψήφιες αποδόσεις.

europa-league-telikos-stoixima (1)

Από την άλλη πλευρά αναμφισβήτητη έκπληξη είναι η παρουσία της Sevilla στον τελικό του Europa League. Αρκετά ευρώ στοιχηματίστηκαν σε αποδόσεις άνω του 20,0. Ακόμα και στους πιο πρόσφατους αγώνες η απόδοση έκανε μια μίνι-εκτόξευση, όταν η ομάδα κινδύνευσε να αποκλειστεί από το κύπελλο. Παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ, παραμένοντας και πάλι όμως το αουτσάιντερ του Europa League, με τη μικρότερη απόδοση στο στοίχημα να προσφέρεται αυτήν την ώρα στην Benfica.

Όσον αφορά το Champions League, ένα είναι σίγουρο: το κύπελλο θα καταλήξει στη Μαδρίτη. Real και Atletico Madrid διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 24 Μαΐου, με την πρώτη να φιγουράρει ως το απόλυτο φαβορί. Η απόδοση της Real Madrid στο στοίχημα δε συνάντησε εμπόδια στην πτώση της όλο αυτό το διάστημα, φανερώνοντας τα αναμενόμενα καλά αποτελέσματα της Ισπανικής ομάδας.

champions-league-telikos-stoixima (1)

Η Atletico Madrid στο μεταξύ επιτρέπει σε εκείνους που την εμπιστεύτηκαν αρχικά, να ελπίζουν σε μεγάλα κέρδη αν τελικά στεφθεί πρωταθλήτρια Champions League. Με την υψηλότερη τιμή απόδοσης να ξεπερνάει το 150,0 στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων και για αρκετό καιρό να μην πέφτει σε μονοψήφια νούμερα, είναι φανερό ότι η παρουσία της Atletico στον τελικό αποτελεί έκπληξη. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ακόμα μια έκπληξη με την κατάκτηση της Primera División!

Είστε από τους «τυχερούς» που πόνταραν σε κάποια από τις τέσσερις αυτές ομάδες και μπορούν τώρα να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους, πριν την ώρα των τελικών; Αν από την άλλη εύχεστε να ήσασταν στη θέση τους, θα κατοχυρώνατε τα κέρδη σας, ή θα περιμένατε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το μέγιστο κέρδος; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.