Στοιχηματίζετε μέσω κινητού τηλεφώνου, smartphone ή tablet; Σύμφωνα με τη μελέτη των H2 Gambling Capital και iGamingBusiness σίγουρα δεν είστε οι μόνοι! Το 19,2% των Ευρωπαίων χρησιμοποιούν κινητή συσκευή για να καταχωρήσουν τα στοιχήματά τους, αρκετά πίσω όμως από το 34,2% των Ασιατών παικτών που σπρώχνει το μέσο όρο χρήσης κινητής συσκευής στο στοίχημα στο 23,1% σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ασία διατηρεί την πρωτοπορία και στο ύψος των εσόδων που προέρχονται από το mobile στοίχημα κατά το έτος 2013. Έτσι, τα 2,7 από τα 5,9 δις ευρώ της αγοράς του mobile στοιχήματος προέρχονται από την Ασιατική ήπειρο, με την Ευρώπη να ακολουθεί με 2,3 δις και τη Β. Αμερική να έρχεται τρίτη με… μόλις 500 εκατ. ευρώ.

Εντυπωσιακότερο όλων όμως είναι ότι οι εκτιμήσεις για το 2018 δείχνουν… τριπλασιασμό της αγοράς του mobile στοιχήματος. Τα 5,9 δις ευρώ αναμένονται να αγγίξουν τα 19 μόνο για εκείνη τη χρονιά, αποδεικνύοντας τη γενικότερη τάση εξάπλωσης της χρήσης κινητών συσκευών. Όσο για το ποιο παιχνίδι ανάμεσα σε στοίχημα, καζίνο και λοταριών συγκεντρώνει τα περισσότερο ενδιαφέρον των παικτών, η απάντηση είναι μάλλον αναμενόμενη: το στοίχημα!

[quote type=”center”]Το 73% των εσόδων των εταιριών τυχερών παιχνιδιών σε mobile συσκευές προέρχεται από το στοίχημα (2013).[/quote]

Για περισσότερες πληροφορίες για την H2 Gambling Capital, επισκεφθείτε το h2gc.com.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.