Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και το δικό μας στοίχημα έχει την στρατηγική του. Ανάλυση ομάδων, στατιστική και καχυποψία είναι τα στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχία.

Η σεζόν ξεκινάει και μέσα στον Αύγουστο έχουμε και τις πρεμιέρες των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πάμε να δούμε το σημερινό μας κουπόνι.

  • Βαλεσιέν – Νιμ: Φορμαρισμένη στην πρεμιέρα η  Νιμ πήρε την νίκη με 3-2. Από την άλλη είδαμε μια καταπονημένη Βαλεσιέν να χάνει με κατεβασμένα χέρια. Πέρσι αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία και υποβιβάστηκε. Δύσκολο το ματς, η  Νιμ έχει πιο έτοιμη ομάδα και δύσκολα την παίζεις κόντρα. Ποντάρουμε στο over 1,5 και 2,5.
  • Σέφιλντ Γιουν. – Μπρίστολ Σ. Πρεμιέρα στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, δύο γνώριμοι από πέρσι, με περισσότερα παιχνίδια έρχεται η Σέφιλντ Γιουν. και με συμπαθητικά αποτελέσματα η Μπρίστολ Σ. Τίποτα το αξιόλογο, ένα ματς όλο κι όλο πριν 10 μέρες. Παίζουμε άσσο.
  • Ίντερ Τούρκου – Σεϊναγιόκι: Πριν πέντε μέρες το ίδιο ματς αλλά με γηπεδούχο το Σεϊναγιόκι έληξε 2-2. Σήμερα πιστεύω ότι θα πάρει το ματς το  Σεϊναγιόκι. Διαθέτει πιο πλήρη ομάδα από τους γηπεδούχους και άμυνα που δύσκολα σπάει. Ποντάρουμε στο διπλό.
  • Μπράουνσβαϊγγκ – Χάιντενχαϊμ: Ομάδες των γκολ, βάζουν και τρώνε. Η χαρά του over! Παίζουμε over 2,5.
  • Βαλερένγκα – Σάρπσμποργκ: Με γκολ-παστέλι η Βαλερένγκα και μια έδρα που είναι αήττητη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καμιά ελπίδα. Ποντάρουμε στον άσσο.
  • Γουίγκαν – Ρέντινγκ: Πρεμιέρα και για Championship Αγγλίας, σαφώς καλύτερη η Γουίγκαν που από ατυχία και κούραση δεν κατάφεραν πέρσι να ανεβούν κατηγορία. Ποντάρουμε στο άσσο.
  • Μίλγουολ – Λιντς: Η απόδοση της  Λιντς δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά στο 3,15. Καλές ομάδες και οι δύο σύμφωνα με τα φιλικά αλλά πάντα ένα κλικ πάνω η  Λιντς. Ποντάρουμε το διπλό ή over 2,5.
  • Μίντλεσμπρο – Μπέρμιγχαμ: Με γκολ-παστέλι και οι δύο αξίζει να παίξουμε το over 2,5.
  • Μπρέντφορντ – Τσάρλτον: Εκπληκτική η περσινή πορεία των γηπεδούχων, άξια ανέβηκαν κατηγορία. Μία μέτρια ομάδα η Τσάρλτον, οπότε παίζουμε άσσο.
  • Ντέρμπι – Ρόδεραμ: Οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν και ανέβηκαν κατηγορία, οι γηπεδούχοι για λίγο θα έπαιζαν Premier League φέτος. Αρκετές οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, σαφώς καλύτερη ομάδα έχει η Ντέρμπι. Ποντάρουμε στον άσσο.
  • Αντβίνταμπεργκ – Καλμάρ: Ομάδα έδρας η Αντβίνταμπεργκ με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στο σπίτι της. Τέτοια έδρα δεν την πας κόντρα. Παίζουμε άσσο.
  • Μιάλμπι – Έρεμπρο: Ο κακός και ο χειρότερος… Η Έρεμπρο μακριά από το σπίτι της είναι πολύ χαλιά και δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, αλλά και οι γηπεδούχοι δεν έχουν να μας δείξουν κάτι το αξιόλογο. Ποντάρουμε στο λιγότερο κακό, άρα άσσο.
  • Ασιρίσκα – Ανγκελχολμς: Από αυτό το γήπεδο περνάν όλοι! Ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει το πρώτο της τρίποντο μέσα στο σπίτι της η Ασιρίσκα και δεν δείχνει ικανή να τα καταφέρει ούτε σήμερα. Παίζουμε μπόμπα διπλό στο 4,20.
  • Γιόνσεπινγκ – Λιουνγκσκιλέ: Άμυνα-γρανίτη έχουν οι φιλοξενούμενοι και επίθεση φωτιά, συμπαθητική ομάδα έχουν και οι γηπεδούχοι αλλά σίγουρα δεν μπορουν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι στην  Λιουνγκσκιλέ. Ποντάρουμε διπλό.
  • Αζαξιό – Σοσό: Ομάδες χαμηλών τόνων με λίγα γκολ και λίγες ευκαιρίες γιαυτό και έπεσαν κατηγορία. Ένα κλικ πάνω λόγω έδρας η Αζαξιό. Παίζουμε τον άσσο ή under 2,5.
  • Οντ – Στρόμσγκοντσετ: Περίοδο φορμαρίσματος για την Οντ με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, έχει άνετα το γκολ και στη έδρα της τρώει κάτω από ένα γκολ μ.ο. σε κάθε ματς. Ποντάρουμε άσσο.
  • Ίπσουιτς – Φούλαμ: Μια ομάδα όπως η Φούλαμ δεν πιάνεται πιστεύω. Θα δείξει εξ αρχής τους στόχους της για άνοδο και θα παίρνει εύκολα ή δύσκολα τα ματς. Παίζουμε διπλό.
  • Γκινγκκάμπ – Σεντ Ετιέν: Πρεμιέρα Γαλλίας. Απλά τα πράγματα εδώ, οι φιλοξενούμενοι έχουν μακράν καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και θα πάρουν εύκολα το ματς. Ποντάρουμε στο διπλό.
  • Λιλ – Μετς: Απλά άσσος.

Περιεχόμενα

Μπόμπες

Ασιρίσκα – Ανγκελχολμς  2

Απόδοση  4,20

Προτάσεις

  1. Λιλ – Μετς  1
  2. Γουίγκαν – Ρέντινγκ  1
  3. Ντέρμπι – Ρόδεραμ  1

Απόδοση  4,324

  1. Βαλερένγκα – Σάρπσμποργκ   1
  2. Γιόνσεπινγκ – Λιουνγκσκιλέ  2
  3. Οντ – Στρόμσγκοντσετ  1

Απόδοση  8,161

Αυτοί είναι οι αγώνες που ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι και τους μοιράζομαι με εσάς. Καλά μας κέρδη.

[box type=”bio”] Το παραπάνω άρθρο ήταν μια φιλική συμμετοχή του Ksaks, που… κάνει τον τζόγο επιστήμη! Θα τον βρείτε στην σελίδα BinBet.net[/box]

stoixima-online-synergatis-avatar

Ο αρθρογράφος είναι συχνός επισκέπτης της ιστοσελίδας και με το παρόν κείμενο επιθυμεί να συμβάλει στην ποιότητα της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Οι γνώμες και ερμηνείες που περιέχονται στο άρθρο αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον αρθρογράφο και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του StoiximaOnline.com.