tradestation-logo

Μετά την επιτυχία του πρόσφατου σεμιναρίου στην Αθήνα, η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών TradeStation Europe Limited, και σε συνεργασία με το περιοδικό TRADERS’ (www.traders-mag.gr), σας προσκαλεί σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Daios Luxury living από τις 17.30 μέχρι τις 21.00. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων προαίρεσης, τη χρήση τους και την πραγματική τους δυναμική, αποδομώντας τον μύθο τους! Επίσης θα μελετήσουμε την στρατηγική ακολουθίας της τάσης (trend following) η οποία συνδυάζει κινητό μέσο όρο και πολλαπλούς επενδυτικούς ορίζοντες. Θα πραγματοποιήσουμε live trading και χρήση των εργαλείων του TradeStation όπως RadarScreeen και Chart Trading. Τέλος, θα αναφερθούμε σε stop losses καθώς και σε τιμές στόχους.

Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο ioannis.kantartzis@traders-mag.gr δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας!

traders-logo-square

Το περιοδικό TRADERS' παρέχει ΔΩΡΕΑΝ και έγκυρη πληροφόρηση για χρηματιστηριακές συναλλαγές μετοχών, παραγώγων και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Εγγραφείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο www.traders-mag.gr και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα τεύχη κάθε μήνα, με τις τελευταίες εξελίξεις και χρήσιμα εργαλεία που θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας ως trader.