Οι φίλοι του live betting περιμένουν την έναρξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και αρκετά tabs με τα τελευταία νέα των ομάδων, με Pre Game ή Head to Head στατιστικά, προϊστορία και φόρμα ομάδων είναι ανοικτά στον browser τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, ένα live stream του παιχνιδιού τους συνοδεύει,  ενώ το «Επικίνδυνη Επίθεση» και «Σούτ στο τέρμα» έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της Live betting εμπειρίας τους. Είναι όμως αυτά αρκετά για να έχουν όλη την εικόνα πριν στοιχηματίσουν live;

Αν κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είχαμε και αυτή την εικόνα;

bet-minute

Με ένα κλικ, Live στατιστικά και προβλέψεις σε πληθώρα πρωταθλημάτων; Σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον. Σίγουρα αρκετά πονταρίσματα θα αποκτούσαν καλύτερη προοπτική, ενώ κάποια απλά ΔΕΝ θα τοποθετούνταν ποτέ (ίσως μόνο από ένστικτο, ικανό να κοντράρει τα όποια μαθηματικά :) ). Πιθανότητες και μαθηματικά όμως είναι και το 1,90 που προσφέρει ο book για επόμενο γκολ μέχρι το 70’ (και πίσω τους να κρύβεται καλά πασπαλισμένη η γκανιότα της εταιρείας… περισσότερα για τη γκανιότα στο Θεωρία Στοιχήματος).

Τους τελευταίους μήνες, στο bet-minute.com, παρέχονται live στατιστικές αναλύσεις και προβλέψεις σε περισσότερα από 35 πρωταθλήματα ανά το κόσμο. Πώς όμως λειτουργεί;

Λαμβάνει υπόψιν τα συνολικά γκολ που έχουν επιτευχθεί στο λεπτό που βρίσκεται ο αγώνας και ταυτόχρονα, υπολογίζει την πιθανότητα επίτευξης επόμενου τέρματος, μέσα σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο και στο τέλος του αγώνα. Η πληροφορία παρέχεται γρήγορα και έγκαιρα στον χρήστη, κάθε λεπτό του αγώνα, σε κάθε αγώνα, με ένα απλό κλικ, με τις πιθανότητες να μεταβάλλονται ανάλογα, συμβάλλοντας σημαντικά στην τελική του απόφαση.

Στο παράδειγμα, ο αγώνας βρίσκεται στο ημίχρονο και έχει επιτευχθεί ένα τέρμα. Βρέθηκε πως στο 50% των αγώνων των δύο ομάδων είχε επιτευχθεί ένα τέρμα στο ημίχρονο. Η επίτευξη δεύτερου τέρματος μέχρι το 70’ έχει πιθανότητα επιβεβαίωσης 75% (1.33 μεταφρασμένο σε απόδοση) ενώ ο book την ίδια στιγμή δίνει απόδοση 1,90 (52.6% μετεφρασμένο σε πιθανότητα) για αυτό το ενδεχόμενο. Επομένως ένα ποντάρισμα στην επίτευξη επόμενου τέρματος μέχρι το 70’ θα είχε μια στατιστική εύνοια.

Σίγουρα αυτό που στο τέλος μένει στο στοίχημα είναι το αποτέλεσμα και αν το στοίχημα θα επιβεβαιωθεί. Όμως αυτό που επίσης πρέπει να μένει είναι αν τελικά ο χρήστης είχε όλη την πληροφορία ώστε να επιλέξει σωστά. Και το bet-minute την παρέχει.

stoixima-online-synergatis-avatar

Ο αρθρογράφος είναι συχνός επισκέπτης της ιστοσελίδας και με το παρόν κείμενο επιθυμεί να συμβάλει στην ποιότητα της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Οι γνώμες και ερμηνείες που περιέχονται στο άρθρο αντιπροσωπεύουν τον ίδιο τον αρθρογράφο και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις απόψεις των διαχειριστών του StoiximaOnline.com.