Ο Zlatan Ibrahimović απέρριψε πρόταση του Pokerstars να ενταχθεί στην “Team Sportstars” της δημοφιλούς πλατφόρμας πόκερ, που τελευταία ενσωματώνει κι άλλα παιχνίδια στο προϊόν της.

pokerstars-sportsbookΕίναι γνωστό πως το Pokerstars έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή μια Beta έκδοση του sportsbook, που θα αποτελέσει το νέο προϊόν της εταιρείας, μετά την εισαγωγη παιχνιδιών καζίνο, εκτός του πόκερ.

Είναι εύλογο πως στα πλαίσια του “ανοίγματος” στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος, το Pokerstars θα προσφέρει χορηγίες σε σταρ από τον χώρο των σπορ, που θα προωθήσουν το sportsbook σε πλατύτερες μάζες.

Ήδη στην ομάδα “Team Sportstars” της εταιρείας έχουν ενταχθεί ο Rafael Nadal και ο Βραζιλιάνος Ronaldo.

H χρηματική προσφορά του Pokerstars προς τον Σουηδό αστέρα της Paris Saint-Germain ανήλθε σύμφωνα με πληροφορίες στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο Ibrahimović δεν εξήγησε τους λόγους της άρνησης του, υπάρχουν όμως φήμες που αναφέρουν ότι η συμφωνία δεν έκλεισε επειδή ο ποδοσφαιριστής έκρινε την προσφορά ως χαμηλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Forbes, τα ετήσια έσοδα του Zlatan Ibrahimović φτάνουν τα 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.