Η εκπεφρασμένη πρόθεση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει στη “λίστα Βαρουφάκη”, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, την αλλαγή του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τον online στοιχηματισμό στη χώρα μας, θα οδηγήσει σε πλήρη ανατροπή των συνθηκών που ισχύουν σήμερα.

Οι επικείμενες αλλαγές, η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού και η παραχώρηση νέων αδειών για υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχηματισμού θα ανοίξουν ένα καινούριο κεφάλαιο στο ιστορικό του στοιχηματισμού στην Ελλάδα.

Αναμένοντας τις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, το stoiximaonline.com πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα-έρευνα-αναδρομή στις διαδοχικές φάσεις από τις οποίες έχει περάσει ο στοιχηματισμός στον ελληνικό χώρο, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα.

Μια σειρά άρθρων, που θα δημοσιευθούν έως την ερχόμενη Κυριακή, θα περιγράφει τις συνθήκες από τις οποίες πέρασε κατά καιρούς το “στοίχημα” στην Ελλάδα, από τις εποχές των κυπριακών κουπονιών και των δορυφορικών πιάτων, μέχρι το mobile betting και το live streaming.

Δανειζόμαστε τον όρο από τα social media και εγκαινιάζουμε το Timeline του online gambling στην Ελλάδα” με το πρώτο μας άρθρο, για τα “πέτρινα” (και ρομαντικά για πολλούς) χρόνια της δεκαετίας του ’90.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστά άρθρα για κάθε “εποχή” του στοιχήματος, που θα συμπεριλαμβάνουν πέραν των νόμων και των συνθηκών, αναφορές σε πρόσωπα “κλειδιά” και κάποιες εξιστορήσεις… γαργαλιστικών ιστοριών που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.