Fulham, Schalke, Troyes. Ή Φούλαμ, Σάλκε, Τρουά αφού θα μιλήσουμε για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Και οι τρεις ομάδες παίζουν εκτός έδρας σε φιλικούς αγώνες κόντρα σε Hertha Berlin, Lechia Gdansk και Lille αντίστοιχα. Όμως πώς φτάσαμε να μιλάμε εδώ στο ΣτοίχημαOnline για το… Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μετά από τόσο καιρό;

Πώς τα φέρνει η ζωή και έτυχε σήμερα να πέσει στα χέρια μου το κουπόνι του ΟΠΑΠ. Η αλήθεια είναι όμως ότι όπως πάντα, η αρχή έγινε από τη μεταβολή των αποδόσεων του BetExplorer. Εκεί οι σημαντικότερες πτώσεις των αποδόσεων εμφανίζονται στους σημερινούς διεθνείς, φιλικούς αγώνες μεταξύ άλλων.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και οι τρεις αγώνες που με απασχόλησαν:

  • Lille – Troyes
  • Hertha Berlin – Fulham
  • Lechia Gdansk – Schalke

Γιατί ξεχώρισα τις τρεις αυτές μεταβολές αποδόσεων;

Κι εδώ μπαίνει ο παράγοντας Πάμε Στοίχημα. Έχοντας ως δεδομένο την πτώση της απόδοσης του διπλού και στις τρεις αναμετρήσεις, επισκέφθηκα το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Εκεί σύγκρινα τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ με τις μεγαλύτερες αποδόσεις των ιντερνετικών εταιριών στοιχημάτων. Και ω, τι έκπληξη!

pame-stoixima-metavoles-apodoseon-filika-betexplorer

Τι συνέβη λοιπόν;

  1. Το διπλό στα τρία αυτά φιλικά παιχνίδια εμφανίζει πτώση απόδοσης της τάξης του 12% έως και 29% για την περίπτωση της Troyes! Σύμφωνοι, δεν είδα καν τα γραφήματα του Oddschecker όπως συνηθίζω. Αλλά αν δείτε υπό ποιες συνθήκες γράφονται αυτές οι γραμμές…
  2. Η απόδοση του διπλού στον ΟΠΑΠ είναι ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από την απόδοση που θα βρείτε στο ίντερνετ, σύμφωνα πάντα με το BetExplorer (όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές). Το 1,85 θα το βρείτε 1,83 έξω, το 3,65 της Troyes θα το βρείτε 3,40 στο ίντερνετ και μόνο το 3,30 της Fulham θα το συναντήσετε στο 3,36 αλλού.

Αυτοί οι λόγοι με οδήγησαν σε ένα fun bet μιας και δεν ασχολούμαι με το στοίχημα εδώ και αρκετό καιρό. Ένα fun bet πού, στο Πάμε Στοίχημα!

deltio-pame-stoixima-filika

Υπάρχει πλεονέκτημα σε αυτές τις επιλογές; Είναι value bets όταν πέφτει η απόδοσηΕκμεταλλεύομαι τα λάθη των αντιπάλων μου; Έχει μήπως δίκιο ο ΟΠΑΠ που προσφέρει τόσο μεγάλες αποδόσεις στο διπλό; Κάνουν λάθη οι εταιρίες στοιχημάτων;

Πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε πριν στοιχηματίσετε. Τα παραπάνω links θα σας βοηθήσουν. Τώρα αν τύχει και κερδίσουν οι Troyes, Schalke και Fulham… ή μάλλον οι Τρουά, Σάλκε και Φούλαμ, ακόμα καλύτερα! Αλλά μην ποντάρετε και το σπίτι σας παρασυρόμενοι που βλέπετε… προγνωστικά από εμένα μετά από καιρό! Μέχρι το 1/50 του κεφαλαίου σας είναι το ιδανικό. Κι ακόμα λιγότερο. Θυμηθείτε: fun bet.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.